reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Szczerbatka, oysho ma kolekcje maternity, koszule nocne miedzy innymi . Ładne bez misiów itp , warto isc jak zaczną sie wyprzedaże.

Ostatnia edycja:
Infinity gratulacje córcia ma ładna wagę, a ze jej apetyt dopisuje to pewnie waga szybko z dnia na dzien wzrosnie ;) Jak ja Ci zazdroszcze, że już tulisz swoja córeczkę :)

Liskka dziękuje za info :) :* rzeczywiście piżamki maja takie jakie chciałam.
W Łodzi oczywiście nie ma tego sklepu, ale całe szczęście po świętach będę w Warszawie to wtedy sobie kupie :)

Pomyliłam nicki, juz poprawiłam na Szczerbatka :) ja tez myśle tam sie wybrać na wyprzedażach :)

Aisa79, powodzenia na wizycie , daj znać czy potwierdzi sie płeć

Esiek ma rację :) dziecko potrzebuje się przytulić. Nie bez powodu maluchy w szpitalach zawijają w kokon :) same byśmy dziwnie się czuły siedząc tyle czasu w ciasnym pomieszczeniu, zgarbione, skulone i raptem jakby ktoś nas wypuścił :-) Dziecko pewnie tak samo czuje. A do tego przy piersi czuje i ciepło i bicie serca, a do tego mając odruch ssania my wkładając pierś do dziobka możemy dać maluchowi possać bo jeszcze tam mało co leci ;-);-) U mnie Ada chyba z dobę po porodzie nie jadła, tak samo syn. Położna też mi tłumaczyła, że maluszki mają sporo zapasu jeszcze od mamy z brzucha i to normalne ;-)

Ona ależ cudowne chwile przed wami. Aż zazdroszczę ci tych chwil <3 ale tak pozytywnie zazdroszczę bo wiem co cie czeka :p

reklama
eleni, mam pytanko. Mogłabyś zmienić grupe na fb na całkowicie zamkniętą?:-)

Kupujecie sterylizatory? polecacie jakies?

Do góry