ewelina.br
Fanka BB :)
O rany jak dlugo to ja tez chyba juz zaczne.sie rozgladac .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
E tam szybko, wstyd sie przyznać ale ja moj kupiłam jak byłam w 8-9 tyg ciazy...Dziewczyny dziękuję bardzo za wsparcie, jestescie niezastąpione. Swoje przeryczlam, ale juz sie stawiam do pionu, w końcu nie mogę Zosi dawać takich dawek emocji, zwlaszcza tych negatywnych. Przyjechali rodzice troche mnie wsparli, doszlam do wniosku że bede pod koniec macierzyńskiego szukac pracy w zawodzie, a jesli bedą dofinansowania Unijne na własną firmę to będę dązyc za tym by otworzyć swój gabinet.
A w ramach pocieszenia kupiłam dziś wózek Pajero Adamex, wiem wiem ze szybko,ale wczoraj bylismy obejrzec w sklepie go na zywo i jest świetny, a sprzedawca mówił ze czeka sie ok 2 miesiecy na ten model,wiec dopiero byłby kolo stycznia a i tak nie wiadomo jakie kolory.A jest to polski producent i jest ogromny ponoć popyt na niego, ale akurat mial w sklepie na stanie 2 kolory i jeden taki który odrazu wpadł mi w oko- bezowo-brązowy. Więc przez noc przemyslalam sprawe i dzis zamowilam przez neta, bo przesylka gratis. Mialam brac Jedo ale jednak cena wyższa a ten 300 zł mniej.