reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ona licytuje aukcje na allegro :) Tylko to rzeczy używane ale powiem Ci że stan jak nowy. Ogolnie to już mam prawie 200szt ubranek :szok::szok: za jakies 200zł tylko jeszcze czekam na przesyłki. To co wrzuciłam to też używane a rozmiar 62.

Ona jesli masz rodzic w gridniu to 74 zdecydowanie za duzy. Mysle ze 62-68 to max w Twoim przypadku. Po za tym jeszcze bym poczekala na Twoim mirjscu dopiero tetaz w sklepach będą pojawiać się cieplejsze rzeczy a im bliżej porodu będziesz wiedzieć mniej woecej jaki maluch będzie duży.
Bziumelka wylicytowala na allegro ciuszki zagladnij tam albo na olx można kupić naprawdę super nie zniszczone rzeczy za grosze.

Majka dokładnie ten kombinezonik za 47zl a nowy kosztuje ponad 150 a wyglada super, zobacze jak przyjdzie, juz został wysłany ale idzie paczką ekonomiczna wiec troche poczekam. Zreszta ile to moje dziecko razy go załozy, napewno nie za duzo.

Wczoraj wieczorem zaczęło mi sie robic zimno na ustach, dzis rano juz typowo urosło. Mialyscie moze w ciazy? Ja ogolnie miałam kilka razy w życiu ale nie czesto. Wczoraj i dzis posmarowalam zoviraxem, ale nie wiem czy dobrze zrobiłam bo w necie sa rozne opinie, nieraz lekarze każą brac bo to niby miejscowo działa a nieraz zabraniają. Jutro zaczynam 16 tydzien. Nie wiem czy wirus moze zaszkodzić dzidzi.

Bziumelka, to poszalałaś już z zakupami ;) ja mam kilka ubranek tylko, a moja mama ciągle mnie na ziemię sprowadza żebym narazie nie kupowała więcej.

reklama
Foote ciucholandy to tez dobra sprawa tylko ja narazie mam lenia i nie chce mi sie lazic :) Zreszta ja uwielbiam jak mi kurierzy do domu przyjezdzaja z paczkami:)

Magda akurat takie aukcje były wiec az zal było mi nie licytowac a ze sie udało no to jest :)

Ostatnia edycja:
Do góry