reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Bziumelka - nie zle zaszalas juz z tymi zakupami no ale jak jest okazja trzeba brac;-):-D Ja mam prawie taki sam kombinezon dla juniora wlasnie planuje go wziasc na wyjscie ze szpitala. A wczoraj wlasnie kupilam taki na zime juz jak do Polski bedziemy leciec na rozmiar od 3-6 miesiecy - bardzo mi sie podoba:)

Fusun - mysle o tobie mozna powiedziec ze kazdego dnia, trudno to wszystko sobie wytlumaczyc - mam nadzieje ze jakos sie trzymasz....

Nikt nie wie co u Molli - tez o nich mysle, nic nie napisala. Martaczi tez nie daje znac - mam nadzieje ze u nich wszystko dobrze....

reklama
Madzia i Piotr u mnie jak u ciebie :) tez jestem już ociężała i nogi mam spuchniete jak shreka :) nocne eskapady do kibelka mnie już męczą a z waga jak u ciebie tez już prawie 20kg. Pocieszał się tym ze cześć z tych kg to opuchlizna. Moja znajoma w ciąży złapała ponad 30kg z czego 14 jej zeszło w pierwszych 3 tyg po porodzie ( tez była spuchniete) na dzień dzisiejszy zostało jej 6 kg a rodziła w kwietniu wiec nie jest zle. A te zmiany mam na piersiach tylko na dzień dzisiejszy . Cellulit tez pięknie wychodowany ale cóż to znaczy w porównaniu z cudem jaki na nas czeka za chwile? Sama ciąża to już cudowne przeżycie ( włączając jej minusy) tyle o niej marzyłam ze teraz już mam w nosie ten cellulit i kg !

Buziumelka fajny sposob żeby ubrać fajnie i tanio maluszka . Tez mam cześć używanych ubranek które dostałam a cześć na wyprzedaży kupiłam .

Peti daj znać po wizycie ? Ciekawa jestem co postanowia w twojej sprawie.

dziewczynki a moze pochwalicie sie swoimi brzuszkami???hmmmm moij wyglada juz tak :)
czekam na wasze!

DSC_0032.jpg

Załączniki

• DSC_0032.jpg
    DSC_0032.jpg
    28 KB · Wyświetleń: 72
Jogo - ja juz tez sie czuje jak kula ktora sie toczy, teraz nie zaluje ze wczesniej niz wiekszosc tu w Uk szlam na urlop - nie wyobrazam sobie dopiero teraz zaczynac szykowac wszystko dla juniora. Ciezko juz mi sie podniesc, posprzatam troszke i padam na twarz;) Podobnie jak ty mialam wizyte przedwczoraj u poloznej i tez wszystko dobrze:) Nastepna wizyte mam za tydzien - nie wiem czemu tak szybko chyba tak jej pasowalo... nie chce sie wierzyc ze mozna juz w dniach odliczac:szok: Z naszej czworki Elleni ma juz termin na 28.08 z tego co pamietam, ty tez mowisz ze obstawiasz wczesniej? Niepokorna jakos narazie nie przewiduje - to chyba ja bede na koncu;-) ciekawe jak to sie potoczy hihi w karcie mam wpisane 2.09 a wedlug IVF wychodzi 5.09

Ona - bardzo ladny brzusio:) Juz wspominalam o tych zdjeciach brzuszkow kilka dni temu ale jakos dziewczyny nie za bardzo wiec ja sie do ciebie dolacze - 35 tygodni za nami;-)

35 brzucho.jpgbrzusio35.jpg

Załączniki

• 35 brzucho.jpg
    35 brzucho.jpg
    10,4 KB · Wyświetleń: 57
  • brzusio35.jpg
    brzusio35.jpg
    11,4 KB · Wyświetleń: 58
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry