reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

madzia ale nie wszystkie tak maja zalezy od juz nie pamietam jak on to nazwal od ukladu macicy nie wiem juz teraz nie chce klamac heh zreszta nic na to sie nie poradzi niektore z nas tak maja wsumie to on non stop mowi ze jest krotka ale nie wiem ile ma hehe

reklama
Esiek sorry to ja nie doczytalam :)

Labo jezeli chodzi o *paranoje" to wszystkie nas to chyba czeka.Chodzi tylko zeby nie przesadzic bo nie wyjdzie to na dobre ani nam ani dzieciom.Mama ma racje Labo.A jak sie bardzo martwisz jedz z nia gdzies do prywatnej kliniki niech malej porobia wszystkie badania jakie sie da,bo sie wykonczysz.

Jogo decyzja trudna wiem.Ja uwazam ze lekarz jest od tego zeby zadecydowac,ale on mnie nawet dokladnie nie zbadal.Zmierzyl brzuch centymetrem i zrobil 3 sekundowe usg:-)Jutro to go trzepne w glowe jak nic konkretnego mi nie powie.Mam nadzieje ze do wrzesnia urodze:-D.

Super ze wszystko u Ciebie ksiazkowo,tak trzymac:tak:

to ja pisalam ze szyjka nie ma nic do figury i nadal się przy tym upieram. moja kuzynka kawal kobiety ponad 100 kg wagi i tez miala szew ze wzgledu na szyjkę. wiec nie ma reguly....

Witam się po mojej wielkiej hospitalizacji :-D już mnie wypuścili :-D Madzia, owszem Pani doktor bardzo miła, ale niedoświadczona, dopiero w trakcie specjalizacji- nastraszyła mnie, posłała do szpitala.. a tam trafiłam na świetnego dr Bilara z Vitrolive no i okazało się, że wszystko jest w jak najlepszym porządku! Pani dr źle zmierzyła szyjkę, która jak się okazało wcale się nie skróciła, rozwarcie pół centymetra 10 tygodni przed porodem jest zupełnie ok, szyjka twarda: zerowe zagrożenie wcześniejszym porodem :)))))))))))))))))))))) no i pierwszy raz robili mi ktg na którym nie zarejstrował się ani jeden skurcz. A maluch całą godzinę walczył z głowicą ktg- próbował ją skopać na wszelkie możliwe sposoby :-D

BARDZO DZIĘKUJĘ ZA KCIUKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DAWNO NIE BYŁAM TAKA SZCZĘŚLIWA, 100 KG SPADŁO MI Z SERCA

Ostatnia edycja:
Jezu !!!! Ci lekarze nas wykoncza !!

Dziewczyny po 26tc zdarzalo sie wam ze dzidzia cLy dzien sie nie ruszyla? Jest 18.00 a Goska od rana nic....

Ostatnia edycja:
Esiek, czasem na trochę wcześniejszym etapie niż 26 tc się zdarzało, ale wtedy wariował w nocy, więc ma jeszcze czas. Dr Kowalski mi mówił, że najważniejsze, żeby ruszało się wieczorem mniej więcej od 22. Zjedz porządny kawał czekolady i odczekaj z pół godziny

reklama
Do góry