reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Lolitko - no właśnie nie biorę żadnych leków, bom była zdrowa jak koń :-) Tsh miałam badane kilka razy i zawsze było oki. Ostatnie badanie było z tydzień przed transferem i wyszło 1,33. Poprzednie miałam przed iui ( z rok temu) i było 0,97. Wcześniejsze też w tych okolicach. Odstawiłam na razie witaminy, bo zawierają sporą dawkę jodu. I zobaczymy co powie lekarz.

reklama
spokojnie, lepiej za duzo ft4 niz za malo. lepiej byc w lekkiej nadczynnosci niz niedoczynnosci. trzeba wynik powtorzyc i zobaczyc czy nie bylo jednorazoeo wachniecia

Aisha witaj :) Gratulacje i spokojnych juz 8 miesiecy ;-)

Wczoraj pisalam,ze Dominicowi prawa gorna jedynka wyszla,a dzis wylazla lewa :-D Widze,ze moj maluch sie rozkreca hehe

Ide sobie kawke strzelic,mielismy ciezka noc....wstawalam do malego chyba z 50 razy uffff:baffled: A na dworze szaro,ponuro,deszczowo....w sumie to juz czekamy na pierwszy snieg :sorry:

Aaaaa dziewczynki czy ktoras z was,ma moze problemy reumatologiczne....bo wyglada na to,ze moje stare kosci sie powoli sypia:sorry:

Kocie - u nas w Polsce piękna słoneczna pogoda. Zapraszamy :-)
Od rana muli mnie masakrycznie, na żadnej robocie nie mogę się skupić. Dobrze że niedługo 16 ;-)
Aisha - dobrze że tu jesteś. Trzymam kciuki za piękne serduszko.

reklama
Aisha - witam i gratuluje!
Lolitko - Twoj Londyn moze sie udac. tylko tak jak pisala Kotek zostaw chlopowi mleko, niech ma w razie jakby synkowi chcialo sie pic, albo Twoj lot sie opoznil. Moja mala jak byla za mala zeby pic z butelki to ja dokarmialam strzykawka, albo z takiego malusiego kubeczka ( wielkosci kieliszka ) :) No i probuj z butelka ... w koncu musi sie udac! Powodzenia!

Do góry