reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Lolitko moim mlekiem tez tak się robiło,ale spokojnie mozesz go dac dziecku,nie popsuło się.I super,że posmakowała mu marchewka z ziemniakiem:-)Ja ostatnio podałam Krzysiowi do zupki trochę ryby i tez mu smakowało.A do zupki dodajesz też kaszę mannę?
Ewelina trzymam kciuki za szybkie i bezbolesne rozwiązanie.

reklama
kasia - ja jeszcze nie na takim etapie. to dopiero 5 dzien podawania innego posilku niz mleko. zupki u nas jeszcze nie kroluja. dopiero te 2 warzywa wprowadzilam i pod koniec tygodnia idzie kaszka ryzowa. ale mysle ze spokojnie kaszke manna mozna dawac. jest lekka i widzialam w przepisach ze ludzie dodaja....

Lolitko w Polsce lekarze zalecają podawać kaszę mannę od 4 miesiąca,można dodawać łyżeczkę do mleka,a zalecają żeby wykluczyć uczulenie na gluten.Jak twój synuś wdroży się już w obiadki to warto mu podać do zupki troszkę manny,bedzie wtedy obiadek bardziej syty.

kasia - no ja wiem ze zalecaja. ja wprowadze jak zaczne male zupki gotowac, czyli za jakies 2 tygodnie pewnie. poki co warzywka na razie.... a twoj krzys - kurde, juz rybe wcina. kiedy te dzieci tak urosly??

Dziewczynki przepraszam, że tak poproszę, ale jutro mam USG, dowiemy się czy ciąża prawidłowo się rozwija i jak się maleństwo. Błagam o kciukasy. Wiecie jak się boję, na forum invitrowym dziewczyny miały różne historie życiowe, i my widzieliśmy maleństwo w 8 tyg, teraz jest 13, dla takiego maleństwa i jego mamusi to lata świetlne. Mam nadzieje że wszystko jest oki. Brzuszko mam dalej praktycznie bez zmian, mdłości przeszły i nie ukrywam że oprócz podekscytowania trochę się niepokoje.
Trzymajcie kciuki z amnie jutro o 15 czasu UK (16 czasu polskiego) proszę

reklama
Zosiu będę trzymać mocno kciuki jutro o 16 za twoje maleństwo.Wszystko będzie dobrze,zobaczysz
Lolitko no właśnie kiedy te nasze dzieci tak urosły:szok:czasami żałuję,że czas tak szybko płynie

Do góry