reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Cześć!
Za namową Jogo na wątku kto po in vitro, postanowiłam do Was zawitać.
Wszystkim mówię dzień dobry, niektóre z Was kojarzę z wątku zanim się udało i jestem przeszczęśliwa, że jestem już na kolejnym etapie.
W poniedziałek byłam na pierwszych badaniach prenatalnych i wielki kamień spadł mi z serca jak się okazało, że z moim maleństwem wszystko w porządku bo pewnie jak każda z Was jestem pełna obaw.

reklama
Bzibziok fajnie, że dołączyłaś :) i gratuluję pozytywnego wyniku prenatalnych!

Jogo czekamy na relację :)

Ostatnia edycja:
w ktorym tygodniu robi sie te badania gdzie wiadomo czy dziecko jest chore to chyba prenatalne sie nazywaja tak?

Ona miałyśmy transfer w ten sam dzień - ja mam usg prenatalne 3 czerwca - 12 tydzień. Skierowanie dostałam w Klinice, badanie będzie bezpłatne - na skierowaniu mam jako powód ciążę w wyniku IVF. Też z tego co pamiętam jesteś z Gamety tylko w innym mieście?

Bzibziok witam koleżankę w nowym wątku ;-) ja już wcześniej się przywitałam tylko się ostatnio przyczailam :-D

Ostatnia edycja:
Hej ! Juz jestem , późno bo w szpitalu mi sie zeszło od 10-16! Potem małe zakupy kolacja ale do rzeczy bede miec córcie :))) wszystko dobrze mała wazy 450gr i nie widac żadnych nieprawidłowości . Trafiliśmy na super babkę bo dała nas około 20min potem stwierdziła ze malutka ma zaciśnięte piastki i nie moze policzyć paluszkow i ze nie jest pewna co do płci wiec da nam pare minut na wypicie soczku słodkiego. Po przerwie badała nas z znowu z 15 min i juz było pieknie widac paluszki i nóżki tez rozchylila :) w ogole babska była tak miła ze skierowała nas na jescze jedno usg w 34 tyg a to teraz miało być ostatnie. Jesteśmy bardzo szczęśliwi , ze dzidzia rozwija sie prawidłowo a jeszcze moc ja zobaczyć to juz w ogole. Przepraszam ze tak o sobie ale chciałam wam zdać relacje i dopiero zabiorę sie do czytania co u was. P.s będzie Nadia :)))

Jogo gratuluję Córci!!!! No i przede wszystkim cieszę się razem z Wami, że dzidzia rozwija się prawidłowo. To najważniejsze. Ten dzień kiedy człowiek dowiaduje się czy będzie mamą córeczki czy synka jest wyjątkowy, jakby się unosiło nad ziemią :))))) no to już wiesz dla kogo robić zakupy

ona pierwsze badanie prenatalne robi się między 11 a 14 tc

reklama
Do góry