reklama
Aduś16
Fanka BB :)
Hej dziewczeta!
Mam wyjatkowo chwile wolna, maly drzemie
AVOCADO zycze lekkiego i szybkiego porodu
MISIA super ze sie odezwalas! Ale szczesciara jestes ze masz takiego grzecznego aniołka
MADZIELANEK SEBCIA juz taki duzy, widzialam zdjecie - jest z niego przystojniak . Ale sie musieliscie starchu najesc, wspolczuje. ..
My jutro na pneumokoki szczepimy, a od stycznia to ja sama zostaje z Maksiem na 3 tyg. w kazdym miesiacu... Latwo raczej nie bedzie ale damy rade Maly przyzwyczail sie ze ma dydka na zawołanie i ciezko mi sie gdzies ruszyc bez niego, pozatym lubi jak sie z nim tanczy! Uwielbia glosna muzyka, ktora go wrecz usypia! I kolorowe swiatla na suficie.,
GOTADOA a Ty tez zostalas tymczasowo sama z maluszkami? Dzielna jestes mamusia ;-)
Pozdrawiam was kochane wszystkie!
Mam wyjatkowo chwile wolna, maly drzemie
AVOCADO zycze lekkiego i szybkiego porodu
MISIA super ze sie odezwalas! Ale szczesciara jestes ze masz takiego grzecznego aniołka
MADZIELANEK SEBCIA juz taki duzy, widzialam zdjecie - jest z niego przystojniak . Ale sie musieliscie starchu najesc, wspolczuje. ..
My jutro na pneumokoki szczepimy, a od stycznia to ja sama zostaje z Maksiem na 3 tyg. w kazdym miesiacu... Latwo raczej nie bedzie ale damy rade Maly przyzwyczail sie ze ma dydka na zawołanie i ciezko mi sie gdzies ruszyc bez niego, pozatym lubi jak sie z nim tanczy! Uwielbia glosna muzyka, ktora go wrecz usypia! I kolorowe swiatla na suficie.,
GOTADOA a Ty tez zostalas tymczasowo sama z maluszkami? Dzielna jestes mamusia ;-)
Pozdrawiam was kochane wszystkie!
szyszka87
24magda mi tak sie zdarza sporadycznie,od czasu do czasu mam taki dzień (w sumie ze 3,4) ,np dziś tak miałam. Kolor nie biały jak zwykle tylko takie jaśniutkie cappucino, do teraz myślałam,że to nic niepokojącego... nic mnie nie piecze, nie boli. Czasem cośtam zaciągnie i prawy jajnik się czasem odzywa. Myślicie że trzeba to skonsultować? a i jeszcze co do lutki - czy można ją przedawkować, tzn zaszkodzić ciąży/dzidziusiowi, brac za dlugo lub za duze dawki?
Sylwia gratuluję zakupów! superowe rzeczy! ah ah ah już bym sobie zaszalala
gotadora ale masz słodziaczki!
stoswałyście jakieś preparaty żeby zapobiec rozstępom? od kiedy? ja od dawna stosuję oliwkę dla dzieci,bo skóra jest niesamowita i się zastanawiam czy to wystarczy?bo jeśli tak to chętnie bym przy niej została
Sylwia gratuluję zakupów! superowe rzeczy! ah ah ah już bym sobie zaszalala
gotadora ale masz słodziaczki!
stoswałyście jakieś preparaty żeby zapobiec rozstępom? od kiedy? ja od dawna stosuję oliwkę dla dzieci,bo skóra jest niesamowita i się zastanawiam czy to wystarczy?bo jeśli tak to chętnie bym przy niej została
A
avocado
Gość
....
Ostatnio edytowane przez moderatora:
madzialenak
mama na pełen etat
Hola Karolek cudny, serdecznie gratuluję. Niech maluszek zdrowo rośnie.
szyszka87
hola mały przystojniaczek!!!! śliczny!
Sylwia1985
Mamusia Sierściuszka
Próbuje doczytać rochę wstecz - ale za długo nie zaglądałam: Czy obie Sylwie znają już płeć??? :-)
Jeśli chodzi o mnie i lawendowego, to pół na pół. Ja wiem, że chłopiec, a lawendowy dowie się grudnia na wizycie . Ale na forum zakłady są i sporo osób obstawia, że będzie dziewczynka :-).
Jak ten czas leci Lidka ma już przeszło 4 miesiące . Cieszę się że zdrowo rośnie i jest aniołkiem :-)
Sylwia1985
Mamusia Sierściuszka
hola ale masz przystojnego synka :-).
Ja dzisiaj wróciłam po 22 z pracy , zamknęli mnie w firmie z pacjentem . Padam na pysk, ledwo żyję.
Dobrej nocy
Ja dzisiaj wróciłam po 22 z pracy , zamknęli mnie w firmie z pacjentem . Padam na pysk, ledwo żyję.
Dobrej nocy
reklama