reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Witajcie.
Aduś mnie też łzy poleciały jak przeczytałam twój post.
Kate już pewnie po. Coraz bliżej i mój termin, ale ten czas zapitala. Odezwij się i wstaw fotkę Hani.
Milagros mnie też lekarz powiedział że niebezpieczeństwo mija jak jest 32 tydz i dzidzi 2 kg waży. Romantycznej kolacji.
Gotadora wcinaj bo faktycznie nam znikniesz :) Jak się maja maluchy?
Mazenka za dwa serduszka &&&&&&&
Madzialenak ty się wymęczysz, jakie to musi byś frustrujące takie czekanie. Niech Ci ten poród już wywołaja, a nie tak męczą.
Sylwia wszystko będzie dobrze.
Lawendowa ciekawe czy będzie dwójka :)

Byłam dziś na badaniu krwi w dwóch miejscach. Załatwiłam wszystko za jednym zamachem. Jutro wyniki ciekawe czy mi coś poleciało. Reszta za miesiąc :))
Wczoraj tak spać nie mogłam od 4 w nocy, caly dzień niedobita chodziłam. Dziś o 6 pobudka ale już lepiej. Niedobrze mi się zrobiło i mało brakło a bym zwymiotowała. :szok: Szok bo w ciąży ani razu nie puściłam pawia. W czwartek idę do fryzjera, jakoś na porodówce trzeba wygladać :))

reklama
SonySony jem jem, staram się :-) myślę,że maluszki rosną, co mogę zauważyć po synku jak się wypina - jego "górka" jest już o wiele większa, oczywiście boli mnie bardzo jak się tak wypina, naciska mi na coś tak w okolicach biodra, nisko. Mała też potrafi mi dokuczyć, szczególnie jak wlezie mi na żołądek, a teraz zauważyłam,że sie wypina to jakoś chyba pod żebra mi się pakuje, bo aż mi się słabo robi i cięzko oddychać. Mąż jak przychodzi to się pyta czy maluchy chcą już do Olsztyna jechać ... no niech lepiej posiedzą jeszcze. I zauważyłam wzrost na mojej wadze :-) w sobotę było 64.8 a wczoraj 64.9 - ciekawe czy to ja czy maluszki

Mazanka ogromne kciuki za jutrzejszą wizytę - życzę Ci cudownego słuchania a może dwóch?

Lawendowy Sen a Tobie życzę conajmniej podwójnej bety
:tak:

Madzialenak wiesz,że myślę o Tobie i Sebciu, abyś mogła go już utulić :tak:

Hola fajnie,że się odezwałaś - co u Was?

Gotadora cieszę się że masz już mężusia na stałe przy sobie i że dba o waszą trójeczkę:-).
U nas było w zeszłym tygodniu trochę strachu bo bardzo bolał mnie brzuch aż wylądowałam na ktg ale na szczęście wyszło ok. niestety brzuch często mnie boli ale na szczęście Karolek rośnie i waży już 1,1kg więc w normie:-). ja niestety mam dużo leżeć i odpoczywać więc się stosuję.w moim przypadku wiekszość ciaży przeleżana:-(, ale to nic ważne żeby z maluszkiem wszystko było ok.

Mazanka , kciuki zaciskam za jutrzejsza wizyte i abys uslyszala 2 serduszka

Lawendowy Sen
, jutro czekam na Twoj piekny przyrost bety. Ciekawe czy beda blizniaki ;-)

Maja
, mnie piersi tylko troche bolaly na poczatku. Jesli chodzi o brzuch, to dosc dlugo czulam bol podobny do bolu przed okresem i ciagniecie wiazadel. Wszystko to jest jak najbardziej normalne, w koncu gniazdko sie powieksza.
Fajne,ze masz tak mile i zyczliwe kolezanki w pracy, to bardzo cenne w obecnych czasach. :tak:

Gotadora, Ty wazysz prawie tyle co ja a masz 2 maluszki pod serduszkiem :szok: to pewnie ta dieta cukrzycowa.

Lawendowy-ja oczywiscie z poslizgiem ale z calego serca gratuluje!!!!Spokojnej i nudnej ciazy zycze.

Kate- juz pewnie tulisz swoje malenstwo, czekamy na wiesci.

Dziewczyny to forum ma moc nie tylko na fluidy ciazowe. Dostalismy dzis paszport, wiec w piatek lecimy do Polski :)

Kate071--> Kate Gratulacje ogromne!!! To musi być radość:tak::-):-):-):-) Na pewno jest śliczna Twoja córeńka!!! Odpoczywajcie dużo:) :-):-):-) czyli wyszło terminowo:):-)

reklama
Do góry