reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

madzialenak śniło mi się dzisiaj, że też czekałam w szpitalu na poród i poszłam Cię odwiedzić do innej sali. I widziałam Twojego Sebusia :-D. Tylko nie czekajcie tylu miesięcy na mnie!

Kate wszystko pójdzie gładko, aż zazdroszczę :-). Czekamy na wieści.

Sylwia kciukasy za Was, nic się nie bój.

milagors ale Ci dobrze:-D. Miłego obiadku.

Ja sobie obiecałam, że pójdziemy na uroczysty obiad dopiero jak będzie pikało serduszko. Mam nadzieję, że stanie się to jutro. Tak strasznie się boję. .. Myślicie, że mam jeszcze szansemna bliźniaki? Bo na usg ginka pokazała mi jeden pęcherzyk, a ja niedaleko widzę drugi taki sam, tylko bardziej zamazany:-p. Błagam Was o wszystkie możliwe fluidki dla mojego maleństwa, żeby jego serduszko biło;-).

reklama
Hej dziewczynki
ja też dzis pospalam tylko 3 godziny :-( a teraz odchodzi mój pies do krainy wiecznych łowów ... jestem w ciąży tak wrażliwa że płacze z byle powodu a co dopiero jak cos takiego trzeba zrobić... staram się aby strach przed cc zaprzątnął tak mój umysł aby nie myśleć o psinie :-(

Milagors jestes już w 33 tygodniu, juz jest naprawde duzo bezpieczniej niz wczesniej, lekarz pozwolił i kotrzystaj kochana z ostatnich tygodni ciąży :tak: Miłego obiadku!

Kate mysle o was, czy juz może przytulasz Hanię czy może za chwilę będziesz :-)

Madzialanek
może dziś Seba zmieni zdanie, trzymam kciuki, wogóle ich nie puszczam

U nas wietrznie ale na szczęście widać słonko :blink:

Witam wszystkie mamusie:-).

Lawendowy sen OGROMNIASTE GRATULACJE pięknej bety i już dalej tańcujemy za ogromny przyrost!!:tak:!!!:-)

Kate za Wasz Wielki Dzień&&&&&&&&&&&&&&&!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Madzialenak za ciebie , Sebusia i jak najszybsze rozwiązanie&&&&&&&&&

Aduś bardzo mi przykro z powodu psinki:-(. Niestety wiem jak się człowiek czuje gdy odchodzi taki przyjaciel. Trzymaj się dzielnie.
Sylwia za Ciebie , twoją siostrę , za Mazenkę i wasze dzieciaczki również ogromne kciuki:tak::-)&&&&&&&&&&&&&

Milagors smacznego i romantycznego obiadku:-).

Miłego i udanego dnia kobietki:-).

Tak dla przypomnienia ;)

SIERPIEŃ

1. MADZIALENAK (28 sierpień) – syn Sebastian
KATE (3 września) - córka Hania

WRZESIEŃ

2. ADUŚ (17 wrzesień - cc) – syn Maksymilian
3. PINGWINEK (28 wrzesień) – córka Milena

PAŹDZIERNIK

4. SONY (18 październik) – syn Paweł
5. OSKAA (22 październik) – syn Adrian
6. GOTADORA (24 październik) – córka Marta i syn Norbert
7. AGAPL (26 październik) – córka Victoria
8. MILAGORS (28 październik) – córka Zosia
9. GOSIA_1983 (31 październik) – córka Milena

LISTOPAD

10. AVOCADO (24 listopad) – córka
11. HOLA (27 listopad) – syn Karol

GRUDZIEŃ

12. MALINUŚ (13 grudzień) – córka Marcelka
13. MARTKA (18-20 grudzień) – syn Eryk

STYCZEŃ

14. IKASIA (18 styczeń 2014) - syn
15. MEMORIES (25 styczeń 2014) - córka

LUTY

16. DARII (2 luty 2014)

MARZEC

17. MajaSauer ( 6 marzec 2014)
18. SYLWIA1985 ( 22 marzec 2014)

Dzisiaj wyjątkowo madzialenak i Kate są na jednym podium :-)
Cały czas liczymy na to, że Sebastianek zechce w końcu wyjść:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
[FONT=&quot]lawendowy_sen też miałam takie bóle po transferze, momentami bardzo niepokojące ale jak widzisz wszystko dobrze się skończyło tak jak i u Ciebie ! GRATULUJĘ !!! Co tak bez entuzjazmu i krzyków radości ??!! No to my się chyba cieszymy bardziej niż Ty !!!!!!!Oby betka pięknie i szybko przyrastała! I nie myj okien !![/FONT]:-D

[FONT=&quot]kiwisia, miliaa!!!!!!!!! Chylę czoła naprawdę! To naprawdę super dziewczyny że znajdujecie czas żeby do nas zajrzeć.Domyślam się że miłość do dzieci przewyższa wszystko ale chyba każda matka sobie nie raz z tego przemęczenia, bezsenności czasem bezradności przeklnie, eh…[/FONT]
[FONT=&quot]Aduś16, Kate071 nie bójcie się ( no łatwo mówić…[/FONT]:szok:[FONT=&quot]) wszystko będzie dobrze! Myślę że zarówno cc jak i poród naturalny to i tak lęk proporcjonalny, pn to wiadomo większy wysiłek ale o dzieci strach jest myślę podobny. Ale czytam co piszecie i już tak samo to przeżywam i mnie wszystko boli i o matko!![/FONT]

[FONT=&quot]Sylwia1985[/FONT] niestety kochana, takie czasy, nikt się nie przejmuje że na takich masowych imprezach mogą gdzieś siedzieć dzieci, wulgarność, chlanie, i to tylko pretekst do takich ekscesów, kogo interesuje głębsze przesłanie takich świąt czy imprez…
[FONT=&quot]mazenka czy jakieś witaminy to nie wiem bo ja biorę pełen zestaw ale to osłabienie, mi się też lała krew z nosa i myślałam że to początki przeziębienia bo zawsze tak mi się zaczyna a okazało się ze to ciąża.I trzymam kciuki za serduszko cudnie bojące[/FONT]:tak:

[FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]darii super że się pojawiłaś !!!!!!!!! [/FONT]

[FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]agapl13 Jezusie skąd ja to znam!!!!!! Nienawidzę kurierów ich cwaniactwa, wykrętów i lenistwa a na siódemkę to mam po prostu alergię!![/FONT]

A u mnie jak na razie bez zmian, byłam w piątek w pracy zanieść L4, wszyscy łącznie z kierowniczką mnie wycałowali i wyściskali, mówią że zaokrągliłam sie na buzi a brzuszek szok!! Wszystkie w nim zakochane:-D Siedziałam tam całą cisze jak dzieci spały i tak mi jakoś się smutno zrobiło jak musiałam wyjść no ale wiem że nie mogę wrócić do pracy, jest juz dziewczyna na zastępstwo na moje miejsce, niby poważnie ale oczywiście w żartach powiedziałam żeby się nie za bardzo nie przyzwyczajała bo to moje miejsce pracy, ale ma kobitka poczucie humoru więc ;-) No czuję się powiem Wam dziwnie, nigdy wcześniej nie byłam taka senna popołudniami, drzemka około 17 MUS!! Bo padnę, nie potrafię z tym walczyć, utrata apetytu wieczorami mnie rozniosła na łopatki, no żebym ja nie miała chęci na jedzenie?! Szok po prostu.

Mam do Was pytanie dziewczyny jak długo będą mnie jeszcze bolały tak bardzo te piersi? Czy to kiedyś przejdzie ?! Bolą mnie niewyobrażalnie już od transferu, bite trzy miesiące, muszę zrobić usg!! To znaczy chciałabym bo chce zobaczyć co z tymi moimi dziwnymi torbielami a kto mi na takich obolałych piersiach usg zrobi? Kiedyś przyszłam przed okresem i mnie opieprzyła że się w takim momencie cyklu nie przychodzi bo badanie jest bardzo bolesne.
Aha, czy może mnie jeszcze na tym etapie boleć czasem podbrzusze? To sporadyczne bóle ale czasem takie silne...

Do góry