Artemida90
Fanka BB :)
ja prałam i na słońce - najlepszy wybielacz. A ogólnie to kupiłam śliniak z rękawkamj i w tym jadłMacie kobietki jakieś sprawdzone
Sposoby na odplamianie ciuszkow ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja prałam i na słońce - najlepszy wybielacz. A ogólnie to kupiłam śliniak z rękawkamj i w tym jadłMacie kobietki jakieś sprawdzone
o nieeee a coś z Rossmana ?ja prałam i na słońce - najlepszy wybielacz. A ogólnie to kupiłam śliniak z rękawkamj i w tym jadł
słyszałam o magicznym mydełko ale ja nie mam rossmanao nieeee a coś z Rossmana ?
Kupuje noweMacie kobietki jakieś sprawdzone
Ja tez msm takie cos ale u mojej to tetaz odpada.sliniak zwykly tylko ledwo zapneja prałam i na słońce - najlepszy wybielacz. A ogólnie to kupiłam śliniak z rękawkamj i w tym jadł
u nas zero śliniakow jak tylko przestał mi jesc obiady. Je ziemniaki i makaron którym nijak się nie pobrudzi. Sosów nie jada, warzyw tez nie chce - oczywiście wyjątkiem są ziemniakiJa tez msm takie cos ale u mojej to tetaz odpada.sliniak zwykly tylko ledwo zapne
plyn do naczyn i wrzatek. Kazda plama schodzi jesli jest w miare swieza.Macie kobietki jakieś sprawdzone
magiczne mydełka to mit mam i żadnej magii nie widzęsłyszałam o magicznym mydełko ale ja nie mam rossmana
Dokładnie, na świeżo trzeba zapierać. Inaczej cudów nie maplyn do naczyn i wrzatek. Kazda plama schodzi jesli jest w miare swieza.
ja tez nie używam tylko słyszałammagiczne mydełka to mit mam i żadnej magii nie widzę