Czy któraś się orientuje jak to wygląda z druga ciąża i powrotem pensji 100 ;% chodzi mi o to czy po macierzyńskim trzeba wrócić na jeden dzień choćby a co jeśli się zajdzie jeszcze na macierzyńskim?Nie nie nie jestem w ciążypytam tylko bo w klinice lekarz mówił że możemy się zastanowić o drugim transferze za dwa miesiące jak ureguluje morfologię jeszcze nic nie postanowiliśmy ale nurtuje mnie właśnie temat pensji a nie jestem w tym tematach obtrzaskana
reklama
margaretka89
Fanka BB :)
A kiedy ci się kończy w ogóle macierzyński?Czy któraś się orientuje jak to wygląda z druga ciąża i powrotem pensji 100 ;% chodzi mi o to czy po macierzyńskim trzeba wrócić na jeden dzień choćby a co jeśli się zajdzie jeszcze na macierzyńskim?Nie nie nie jestem w ciążypytam tylko bo w klinice lekarz mówił że możemy się zastanowić o drugim transferze za dwa miesiące jak ureguluje morfologię jeszcze nic nie postanowiliśmy ale nurtuje mnie właśnie temat pensji a nie jestem w tym tematach obtrzaskana
Razem z rodxicielskim to prawie rok.A kiedy ci się kończy w ogóle macierzyński?
9 majaA kiedy ci się kończy w ogóle macierzyński?
Ale to jak szybko…. Jeszcze chwiluniaLaski pochwalę się.
Zaczęłam 40 tydzień. Dokładnie 39+0. Tydzień do terminu.
Zleciało
I jak Ci z tym jest? Jak sie czujesz? Rodzisz sn?
No niby szybko ,szybko A jednak ponad 4 lata )Ale to jak szybko…. Jeszcze chwilunia
I jak Ci z tym jest? Jak sie czujesz? Rodzisz sn?
Czuję się dobrze, bardzo bym chciała SN. Mam nadzieję się się uda. Chociaż mały ma już 3500 i podobno głowę duża, ale kobietą udaje się nawet za pierwszym razem większe dzieci urodzić bez problemu.
A jak Ty się spełniasz w macierzyństwie ?? Jakieś dobre rady na początek??
reklama
jeszcze moment jeszcze chwileczkaLaski pochwalę się.
Zaczęłam 40 tydzień. Dokładnie 39+0. Tydzień do terminu.
Zleciało