reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Czy któraś się orientuje jak to wygląda z druga ciąża i powrotem pensji 100 ;% chodzi mi o to czy po macierzyńskim trzeba wrócić na jeden dzień choćby a co jeśli się zajdzie jeszcze na macierzyńskim?🤔Nie nie nie jestem w ciąży😂pytam tylko bo w klinice lekarz mówił że możemy się zastanowić o drugim transferze za dwa miesiące jak ureguluje morfologię jeszcze nic nie postanowiliśmy ale nurtuje mnie właśnie temat pensji a nie jestem w tym tematach obtrzaskana 🤷

reklama
Czy któraś się orientuje jak to wygląda z druga ciąża i powrotem pensji 100 ;% chodzi mi o to czy po macierzyńskim trzeba wrócić na jeden dzień choćby a co jeśli się zajdzie jeszcze na macierzyńskim?🤔Nie nie nie jestem w ciąży😂pytam tylko bo w klinice lekarz mówił że możemy się zastanowić o drugim transferze za dwa miesiące jak ureguluje morfologię jeszcze nic nie postanowiliśmy ale nurtuje mnie właśnie temat pensji a nie jestem w tym tematach obtrzaskana 🤷
A kiedy ci się kończy w ogóle macierzyński? :)

Ale to jak szybko…. Jeszcze chwilunia💕💕💕
I jak Ci z tym jest? Jak sie czujesz? Rodzisz sn?
No niby szybko ,szybko A jednak ponad 4 lata ;))
Czuję się dobrze, bardzo bym chciała SN. Mam nadzieję się się uda. Chociaż mały ma już 3500 i podobno głowę duża, ale kobietą udaje się nawet za pierwszym razem większe dzieci urodzić bez problemu.
A jak Ty się spełniasz w macierzyństwie ?? Jakieś dobre rady na początek??

reklama
Do góry