Dziewczyny apamietacie o jakim olejku pisala @nieagatka ktory pomaga przy zatkanym nosku.No dzis w nocy masakra i musze kupic a nie pamietam z czego ten olejek
reklama
nieagatka
Fanka BB :)
z tymianku u nas naprawde pomagaDziewczyny apamietacie o jakim olejku pisala @nieagatka ktory pomaga przy zatkanym nosku.No dzis w nocy masakra i musze kupic a nie pamietam z czego ten olejek
Dziekiz tymianku u nas naprawde pomaga
Czy mówiłam już że wkurzasz ludzi . Ale masz super . U mnie +5 i cały dzień mżawka. Nic tylko się wieszaćPozyczylabym Wam wesolych, ale jest u mnie 22C, zero swiatecznego nastroju Jak zyc!?
nieagatka
nie wiem czy mowilas, ale wiem Ale ciezko sie slucha kolęd spacerujac w krotkim rekawku Choc deszcz to tez slabizna…Czy mówiłam już że wkurzasz ludzi . Ale masz super . U mnie +5 i cały dzień mżawka. Nic tylko się wieszać
nieagatka
nie wiem czy mowilas, ale wiem Ale ciezko sie slucha kolęd spacerujac w krotkim rekawku Choc deszcz to tez slabizna…Czy mówiłam już że wkurzasz ludzi . Ale masz super . U mnie +5 i cały dzień mżawka. Nic tylko się wieszać
motylek24
Na noc zastosuj otrivin ,.działa i dziecko śpi całą noc.Dziewczyny apamietacie o jakim olejku pisala @nieagatka ktory pomaga przy zatkanym nosku.No dzis w nocy masakra i musze kupic a nie pamietam z czego ten olejek
Tylko otrivin jest dla dzieci od 2 lat,a moja ma 1,5 roku.wiec nie wiem czy moznaNa noc zastosuj otrivin ,.działa i dziecko śpi całą noc.
reklama
motylek24
Ja dawałam na pewno przed 2 rz poczytaj czy można. Zawsze możesz poprosić o teleporade na opiece nocnej. Naprawdę ten lek przynosi ulgę. Należy przestrzegać dawkowania,.tylko na noc i max trzy -cztery dni.Tylko otrivin jest dla dzieci od 2 lat,a moja ma 1,5 roku.wiec nie wiem czy mozna
W ulotkach to różnie piszą, a lekarz czasem stosuje inaczej.
Jeszcze jest nasivin ale akurat z nim mam źłe doświadczenia.
Ostatnia edycja: