u nas był taki od medycyny pracy stary Pan ale go znieśli już hahahA mi dzis pisaly panie ze zlobka ze Miska ma katar-no przeciez wiem Ale nie spiesze sie po nia bo zaraz bedzie miec drzemke Jade najlepszym na swiecie srodkiem komunikacji miejskiej-metrem-i nawet mam zasiegBylam u lekarza chyba 100letniej okulistki masakra jaka stara nawet o ladce szura.A pozniej lekarz medycyny pracy byl dostalam pozwolenie na powrot do pracy.Cieszyc sie czy nie sama nie wiem
reklama
Jak nie widać . Ja widzę mama, tata, Werkana tych zdjęciach nie widać napisów wogóle hahahh
Czy na moich nie widać?
Jaka menda. Aleś się wyrobiła nam tuo szkoda Cię bardzo hahahah
Ja sobie nie wyobrażam brać wolne jak mały będzie miał katar, mówię tu o przezroczystym. Teraz ma taki już prawie tydzień i w mojej pracy napewno nie będą patrzeć przychylnie jak będę mieć dużo nieobecnościA mi dzis pisaly panie ze zlobka ze Miska ma katar-no przeciez wiem Ale nie spiesze sie po nia bo zaraz bedzie miec drzemke Jade najlepszym na swiecie srodkiem komunikacji miejskiej-metrem-i nawet mam zasiegBylam u lekarza chyba 100letniej okulistki masakra jaka stara nawet o ladce szura.A pozniej lekarz medycyny pracy byl dostalam pozwolenie na powrot do pracy.Cieszyc sie czy nie sama nie wiem
Aaaaaa tu nie widać . Ale fajne te zdjęcia .Boże jaką ja mam oponę na brzuchu
Ja tam nie widzę opony . Werka jaka laseczka
no na zdjęciu mi chodzi że nie widać w sensie z sesji no musi się prezentować przy KajtkuAaaaaa tu nie widać . Ale fajne te zdjęcia .
No prosze nawet aktualne swiateczne.No super rodzina.Werka slodziak to caly tatus ale moze wszystko sie zmienic.Moja az do momentu jak wlosy zaczely bujac to byla caly tatus a teraz jest cala babciano bo tatus lysy heheheBoże jaką ja mam oponę na brzuchu
zresztą imię zobowiązujeAaaaaa tu nie widać . Ale fajne te zdjęcia .
reklama
aby tylko takiego charakteru nie miała obrazalskiego jak tatuśNo prosze nawet aktualne swiateczne.No super rodzina.Werka slodziak to caly tatus ale moze wszystko sie zmienic.Moja az do momentu jak wlosy zaczely bujac to byla caly tatus a teraz jest cala babciano bo tatus lysy hehehe