reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ja dawałam na pewno przed 2 rz poczytaj czy można. Zawsze możesz poprosić o teleporade na opiece nocnej. Naprawdę ten lek przynosi ulgę. Należy przestrzegać dawkowania,.tylko na noc i max trzy -cztery dni.
W ulotkach to różnie piszą, a lekarz czasem stosuje inaczej.
Jeszcze jest nasivin ale akurat z nim mam źłe doświadczenia.
My uzywamy nasivin i nie jest najlepszy.dzis przyjedzie bratowa ona jest farmaxeutka to moze doradzi.dzieki😉

reklama
Z przymrużeniem oka 🤣

Załączniki

• bfe2619b-e6ce-48f9-a76c-d22fb1e688ec.jpeg
    bfe2619b-e6ce-48f9-a76c-d22fb1e688ec.jpeg
    44,9 KB · Wyświetleń: 62
reklama
Dziewczyny, takie pytanie od mojej znajomej bo się bardzo martwi.
Urodziła w 38 tygodniu dziewczynkę o wadze 2600. Mała jest na piersi i ma dwa tygodnie. Nic nie przytyła od wyjścia ze szpitala. Położna kazala jej spuszczać mleko do butelki aby zobaczyć ile je. No i je ładnie.
I teraz kazała jej dokarmiać modyfikowanym żeby mała zaczęła przybierać na wadze. Co o tym sądzicie? Ma dokarmiać mm czy co ma robić? Terminy do pediatry dopiero w styczniu

Do góry