My uzywamy nasivin i nie jest najlepszy.dzis przyjedzie bratowa ona jest farmaxeutka to moze doradzi.dziekiJa dawałam na pewno przed 2 rz poczytaj czy można. Zawsze możesz poprosić o teleporade na opiece nocnej. Naprawdę ten lek przynosi ulgę. Należy przestrzegać dawkowania,.tylko na noc i max trzy -cztery dni.
W ulotkach to różnie piszą, a lekarz czasem stosuje inaczej.
Jeszcze jest nasivin ale akurat z nim mam źłe doświadczenia.
reklama
Z mojego doświadczenia wynika, że wiele leków można podawać wcześniej,.niż mówi ulotka.Tylko otrivin jest dla dzieci od 2 lat,a moja ma 1,5 roku.wiec nie wiem czy mozna
Orchidea33
Fanka BB :)
Wesołych Świąt dziewczyny! Dużo zdrowia i miłości!
reklama
Dziewczyny, takie pytanie od mojej znajomej bo się bardzo martwi.
Urodziła w 38 tygodniu dziewczynkę o wadze 2600. Mała jest na piersi i ma dwa tygodnie. Nic nie przytyła od wyjścia ze szpitala. Położna kazala jej spuszczać mleko do butelki aby zobaczyć ile je. No i je ładnie.
I teraz kazała jej dokarmiać modyfikowanym żeby mała zaczęła przybierać na wadze. Co o tym sądzicie? Ma dokarmiać mm czy co ma robić? Terminy do pediatry dopiero w styczniu
Urodziła w 38 tygodniu dziewczynkę o wadze 2600. Mała jest na piersi i ma dwa tygodnie. Nic nie przytyła od wyjścia ze szpitala. Położna kazala jej spuszczać mleko do butelki aby zobaczyć ile je. No i je ładnie.
I teraz kazała jej dokarmiać modyfikowanym żeby mała zaczęła przybierać na wadze. Co o tym sądzicie? Ma dokarmiać mm czy co ma robić? Terminy do pediatry dopiero w styczniu