Orchidea33
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jak z Misią? Zdrowa już?Oj tak wizyty u specjalistow nawet z ta karta co jest noby szybko do onkologa tez roznie bywa.Moja kolezanka miala stwietdzony nowotwor piersi i gdyby nie znajomi ktorzy pracuja w szpitalu onkologicznym to nie wiem jak dlugo by musisla czekac na cokolwiek-sama mowila ze szybko u niej poszlo bo miala znajomosci.Moj maz natomiast z dnia na dzien dostal sie na konsultacje do onkologa Ale uwazam ze to jakis slaby ten onkolog ale coz moj maz stwietdzil byl to byl.
A teraz zapisywalam Misie do kardiologa-jedna uwazam ze niedouczona pediatra alyszala jakoes szmery gdzie moja Miska miala niecaly rok twmu robione ekg serca bo leczy naczyniaka kroplamo ktore moga byc podawane jesli z sercem jeat wszystko dobrze.No ale dla spokoju swietego zapisalam na luty przyszlego roku
Wow, następna niespodzianka . Gratuluję z całego sercaDziewczyny
Wczoraj po 18godz porodu na swiat przyszedl moj cud 3600 g, 56 cm
GratulujęDziewczyny
Czuje sie nawet znośnie. Choc powiem szczerze porod nie nalezal do nalatwiejszych. Kazdy cm rozwarcia to byly meki. Troszke peklam w kroczu. Pewnie dlatego, ze juz z braku sil musialam koncowke przec na plecach a maly nie okazal sie taki malyWow, następna niespodzianka . Gratuluję z całego serca
Jak się czujesz?
Wspaniale gratuluję, piękny chłopak !!! Cudownie, że Ci się udało snCzuje sie nawet znośnie. Choc powiem szczerze porod nie nalezal do nalatwiejszych. Kazdy cm rozwarcia to byly meki. Troszke peklam w kroczu. Pewnie dlatego, ze juz z braku sil musialam koncowke przec na plecach a maly nie okazal sie taki maly
Boli mnie wszystko. Zakwasy mam chyba wszedzie ale widok mojego cudu obok wynagradza wszystko
Dla mnie teżO żesz, to się namęczyłaś. Ważne że dzieci całe i zdrowe. Dla mnie jesteś mega bohaterką
gratulacje no to urodzilyscie jednego dnia a tak się zastanawialiście która pierwszaDziewczyny
Ja to caly dzien rodzilam... zaczelo sie o 3.30 a urodzilam 20.30.gratulacje no to urodzilyscie jednego dnia a tak się zastanawialiście która pierwsza