reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
to i tak że przebierze i umyje 😁ja ostatnio wracam z dworu bo pranie wieszałam a szanowny tatuś siedzi i mówi mała chyba kupkę zrobiła No i siedzą sobie mała zarobiona a tatuś odlicza minuty aż wrócę 🤦‍♀️
No wiesz jak kiedys zostawilam mala jeszcze roku nie miala to bylo w marcu na 3 godz.wracam a Miska jeszcze nie miala drzemki-wczesniej drzemka max 11 a ona 15 godz.bez drzemki. No i zasrana oczywiscie🥴tatus nie czul oxzywiscie🤦‍♀️

No wiesz jak kiedys zostawilam mala jeszcze roku nie miala to bylo w marcu na 3 godz.wracam a Miska jeszcze nie miala drzemki-wczesniej drzemka max 11 a ona 15 godz.bez drzemki. No i zasrana oczywiscie🥴tatus nie czul oxzywiscie🤦‍♀️
normalnie nie chce mi się wierzyć ze wasi mężowie są tacy olewczy. Mój zawsze przewijał kupkę nie ważne czy miał mały 1 dzień czy jak teraz jak ma 2 lata a kupy fiolkami nie pachna. Mąż pierwszy kupę wyczuje bo ma bardzo wysilony węch. W szpitalu jak nie mogłam wstawać do małego to on zmieniał pieluchę i mi go podawał. Synek jest tak samo mój jak i jego i naturalne wydaje się opieka nad nim zaczynajac od karmienia a kończąc na przebieraniu czy kąpaniu - jak jestem w pracy do 22 to wszystkie normalne procedury od godz 14 wykonuje mąż. A w weekend dzielimy się po równo, jak jestem zajęta w kuchni to normalne ze to mąż idzie ogarnąć małego. Czasem jest bunt ze strony Wiktora ze to on chce by mama go przebrała ale na to nic nie poradzę.

reklama
Do góry