Z dnia na dzień przestałam brać.Hej, mam pytanie do dziewczyn, które brały accofil, czy lek odstawiałyście stopniowo czy po prostu 12 skończony i z dnia na dzień przeatalyscie brać??
Edit u mnie już 9+6 i 3 cm małego człowieka
Gratulacje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z dnia na dzień przestałam brać.Hej, mam pytanie do dziewczyn, które brały accofil, czy lek odstawiałyście stopniowo czy po prostu 12 skończony i z dnia na dzień przeatalyscie brać??
U mnie kazal odstawic z dnia na dzienHej, mam pytanie do dziewczyn, które brały accofil, czy lek odstawiałyście stopniowo czy po prostu 12 skończony i z dnia na dzień przeatalyscie brać??
Hejka u nas koło 2 lat Nina przestała spać w dzień, w przedszkolu owszem tak , ale w domu już jej nie kładłam bo nie chciałam się z nią szarpać, tak jak piszesz, wybieganie z pokoju itp, u nas w tym okresie też jakiś kryzys w nocy był, wolała to tatę to mnie , to śpiewać jej to czytać dramatHejka mAtki starszych dzieci mam 2 pytania.
1. Jak długo dzieci maja drzemki? Wiem, ze pewnie indywidualna kwestia, chodzi mi o to do którego roku życia zwykle śpią w dzien, bo moj Kuba jednak potrzebuje tej drzemki, jest całkiem inny jak idzie spac i wstanie, w porównaniu jak na drzemkę nie pójdzie, wtedy ok 3h ma kryzys, ze usypia prawie na stojąco… tyle, ze już z 2 miesiące jak idzie na drzemkę to usypia w aucie w foteliku jak z nim jeżdżę, bo położyć się jest trudno, wariuje po pokoju i nie chce iść spac.
2. Czy Wasze dzieci miały takie wybudzenia w nocy, czy tam w dzien, bo ostatnio nam się zdarzyło i w dzien, z krzykiem i płaczem, ale takim nieukojonym? Kuba miał kilka razy taka sytuacje, ze wstał i płakał tak strasznie, ze to jedyny płacz, którego nie rozróżniam- nie wiem czy z koszmaru czy ból- piątki mu się przebijają tzn wszystkie już wyszły, ale nie do końca, czy coś innego go boli. Wtedy płacze, krzyczy, chce na ręce do mnie i często szczypie jakby właśnie był albo przerażony albo go coś bolało… z raz mu dałam lek przeciwbólowy i po 20min przeszło, zwykle to trwa właśnie ok 30-40min i dalej usypia.. raz był w takim płaczu i złości ze w środku nocy zszedł z łóżka i uciekł do salonu i nie chciał żebym ani ja ani mąż się do niego zbliżaliśmy
No u nas właśnie regres snu 2latka…. Chce spać tylko z nami - znowu. Wróciły pobudki. Ja nocne zmiany a mąż poranki. Chodzi jak zywa smierć bo nie można nawet z łóżka wyjść. A niestety trzeba do pracy wstać. Trzeba to przetrwać jakoś. Za dużo się teraz u nas dzieje, a od 1 listopada zmieniamy opiekunkę wiec będzie ciężko na razie odkładam trening nocnikowy w czasie… nie ogarnie tego. A ja zwariuje chyba i mnie i meza zamkną gdzieś w pokoju bez ścianHejka u nas koło 2 lat Nina przestała spać w dzień, w przedszkolu owszem tak , ale w domu już jej nie kładłam bo nie chciałam się z nią szarpać, tak jak piszesz, wybieganie z pokoju itp, u nas w tym okresie też jakiś kryzys w nocy był, wolała to tatę to mnie , to śpiewać jej to czytać dramat
jasne, grzejDziewczyny te sloiczki początkowe w sensie Marchewkę czy dynie to podgrzewać? Tam z tyłu jest napisane żeby podgrzać kole,zanka nie grzeje a ja oczywiście nie wiem jak mam to podać dziś pierwszy raz
Ja podgrzewalam w goracej wodzie.pozniej juz w mikrofali tylko bardzo uwazam zeby nie byly za gorace bo moja to najbardziej lubi zimne zarcieDziewczyny te sloiczki początkowe w sensie Marchewkę czy dynie to podgrzewać? Tam z tyłu jest napisane żeby podgrzać kole,zanka nie grzeje a ja oczywiście nie wiem jak mam to podać dziś pierwszy raz
ciekawa jestem reakcji czy zostanę opluta czy niejasne, grzej
mikrofali nie mam także zostaje wodaJa podgrzewalam w goracej wodzie.pozniej juz w mikrofali tylko bardzo uwazam zeby nie byly za gorace bo moja to najbardziej lubi zimne zarcie