reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Śliczny 🤩. A nie będzie trochę za cienki? Jest taki grubszy w dotyku?
On jest do domu :) no moze jak wystarczy na wiosnę to tez sie nada z czyms pod spodem.
Na zew dostalam taki mega gruby:

Załączniki

• Screenshot_20220916-135955_Gallery.jpg
    Screenshot_20220916-135955_Gallery.jpg
    343,3 KB · Wyświetleń: 66
Ja to teraz poluje na spodnie leginsy ocieplane.Miska ma takie ciensze ale zaczyna byc chlodniej.A najdziwniejsze te rozmiary bo ona np.w niektorych juz 92 chodzi bo 86 sa za krotkie no trsgedia jakas.Odkrylam ze lrginsy z lidla sa ekstra kupilam nowki na vinted za 22 zl 3 pak.Sa idealne takie ciut grubsze i milusie w dotyku a myslalam ze to badziew😅
Z Lidla jest dużo fajnych rzeczy 🙂.
A z tymi rozmiarami to faktycznie jest tak jak piszesz. Z każdej firmy innej długości ciuszek

Ja to teraz poluje na spodnie leginsy ocieplane.Miska ma takie ciensze ale zaczyna byc chlodniej.A najdziwniejsze te rozmiary bo ona np.w niektorych juz 92 chodzi bo 86 sa za krotkie no trsgedia jakas.Odkrylam ze lrginsy z lidla sa ekstra kupilam nowki na vinted za 22 zl 3 pak.Sa idealne takie ciut grubsze i milusie w dotyku a myslalam ze to badziew😅
Z lidla sa mega dobre te ciuchy 😁

Podaj cos przeciwgoraczkowego.ja podaje jak.mala.ma 38 wczesniej nie ale rob jak uwazasz.najgorsze ze dzis piatek
Ja czekam też jak jest powyżej 38 żeby podać lek, niektórzy nawet zalecają żeby czekać do 38.5 spróbuj okłady chłodne na czoło narazie. Z lekarzem bym się wstrzymała jeszcze

Laski, mały ma temp 37,8, wczoraj zrobił 3 kupy takie rzadsze a dziś 2 wodniste. Z taką temperaturą do lekarza czy sama mogę mu podać lek? Pije i je normalnie. W nocy mniej zjadł
Do 38st nic się nie podaje , dawaj wodę do picia żeby się nie odwodnił, wygląda na ząbki, mi kiedyś lekarz powiedział że po dwóch dniach od gorączki powinny wyjść ząbki i u nas tak rzeczywiście było i przy Nince i teraz przy Li

reklama
Do góry