No nie wiem mysle ze 5 bo szczerze mowiac sa tak daleko ze gdyby nie fakt niemozliwosci to nawet obstawialabym 6No czwórka tez szeroka bo to już są duże zęby
reklama
Orchidea33
Fanka BB :)
On jest do domu no moze jak wystarczy na wiosnę to tez sie nada z czyms pod spodem.Śliczny . A nie będzie trochę za cienki? Jest taki grubszy w dotyku?
Na zew dostalam taki mega gruby:
Załączniki
Z Lidla jest dużo fajnych rzeczy .Ja to teraz poluje na spodnie leginsy ocieplane.Miska ma takie ciensze ale zaczyna byc chlodniej.A najdziwniejsze te rozmiary bo ona np.w niektorych juz 92 chodzi bo 86 sa za krotkie no trsgedia jakas.Odkrylam ze lrginsy z lidla sa ekstra kupilam nowki na vinted za 22 zl 3 pak.Sa idealne takie ciut grubsze i milusie w dotyku a myslalam ze to badziew
A z tymi rozmiarami to faktycznie jest tak jak piszesz. Z każdej firmy innej długości ciuszek
Orchidea33
Z lidla sa mega dobre te ciuchyJa to teraz poluje na spodnie leginsy ocieplane.Miska ma takie ciensze ale zaczyna byc chlodniej.A najdziwniejsze te rozmiary bo ona np.w niektorych juz 92 chodzi bo 86 sa za krotkie no trsgedia jakas.Odkrylam ze lrginsy z lidla sa ekstra kupilam nowki na vinted za 22 zl 3 pak.Sa idealne takie ciut grubsze i milusie w dotyku a myslalam ze to badziew
Ja kiedys kupilam body i byly takie cienkie strasznie stad moje zaskoczenie leginsamiZ lidla sa mega dobre te ciuchy
Boska jest hahahahaTez chcialam i love milk ale jak mi babka zmierzyla to bylby dobry na teraz -rozm.86/92 a wiekszy byl jeden ale nie podobal mi soe.wiec kupilam z nexta
nieagatka
ja bym dala paracetamol i obserwowalaLaski, mały ma temp 37,8, wczoraj zrobił 3 kupy takie rzadsze a dziś 2 wodniste. Z taką temperaturą do lekarza czy sama mogę mu podać lek? Pije i je normalnie. W nocy mniej zjadł
eij
Ja czekam też jak jest powyżej 38 żeby podać lek, niektórzy nawet zalecają żeby czekać do 38.5 spróbuj okłady chłodne na czoło narazie. Z lekarzem bym się wstrzymała jeszczePodaj cos przeciwgoraczkowego.ja podaje jak.mala.ma 38 wczesniej nie ale rob jak uwazasz.najgorsze ze dzis piatek
Kachar
Do 38st nic się nie podaje , dawaj wodę do picia żeby się nie odwodnił, wygląda na ząbki, mi kiedyś lekarz powiedział że po dwóch dniach od gorączki powinny wyjść ząbki i u nas tak rzeczywiście było i przy Nince i teraz przy LiLaski, mały ma temp 37,8, wczoraj zrobił 3 kupy takie rzadsze a dziś 2 wodniste. Z taką temperaturą do lekarza czy sama mogę mu podać lek? Pije i je normalnie. W nocy mniej zjadł
reklama
Dałam, dzięksja bym dala paracetamol i obserwowala