reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Moje też się nie zmieniły za bardzo i ani śladu mleka jak na razie.
moje w ciąży zmalały wręcz, musiał kupic mniejsze staniki. Ale ja tez mocno chudłam w ciąży wiec z cycow schodziło. Dopiero jak ruszyła po cc laktacja to trochę urosły ale tez za dużo nie, była u mnie cdl to powiedziała ze nawału nie będę mieć i tez nie było - o każda krople walczyłam jak lwica, i tez bez problemu odstawiłam nie miałam żadnego zapalenia itd.

To chyba lista od Rozenkowej czy jak😂. A jak chcesz coś wywalić z torby to ja chodziłam cały czas w gumowych klapkach, które wzięły pod prysznic. Nawet tych drugich kapci nie wyciągnęłam
No właśnie nie jestem pewna czy zmieszcze sie w te do chodzenia. Te pod prysznic mam dość duże, pożyczone od mamy. No nic, zobaczę jak sytuacja się rozwinie i będę ew. przepakowywac

Szlafrok nie potrzebny bo na salach poporodowych jest goraco.sorry ale na wlosy nie bedziesz miec sil tym bardziej po cc.3 par skarpetek?po co?bedzoesz miala tak opuchniete stopy ze ich nie zalozysz😉tyle wkladek laktacyjnych nie jest Ci potrzebne bo na poczatku to to mleko nie leci jak oszalale wrecz sie walczy by wogole lecialo.No tylko tych podpasek bierz ile sie da serio.u nas dawali ale swoje to swoje a szlo ich ogrom
Oj tak, podpaski i podkłady poporodowe bierz w ilościach hurtowych 🤣

reklama
to nie wiem. Ja na zmiane smarowalam mascia, swoim mlekiem i caly czas w szpitalu mialam cycki na wierzchu (jednoosbowa sala wiec luz) i w oczach sie to goilo.
dokładnie ja tez cycki na wierzchu, zreszta sutki się kleiły do materiału wiec non stop wietrzylam i smarowałam, ale ból zdecydowanie był mniejszy jak mały dobrze złapał cała brodawkę a nie tylko wystajaca cześć.

Do góry