No no takie rzeczy też były na liście moim faworytem jest plakat, który będzie służył do przywolywania dobrych emocjiJa czytalam o głośniku bluetooth, zdjeciu najbliższych i swieczkach zapachowych wiec uwazam, ze i tak mamy samo minimum
reklama
Orchidea33
Fanka BB :)
A to nie widzialam ciekawe gdzie sobie go mozna powiesić w szpitalu i czy tylko na porod czy pozniej tez w sali moznaNo no takie rzeczy też były na liście moim faworytem jest plakat, który będzie służył do przywolywania dobrych emocji
Artemida90
ja to zakładałam te wkłady podwójnie tak ze mnie leciało, tzn jedna a za nią druga gacie musiały to trzymac bo to była jedna wielka PieluchaTo ja spakowalam 12 szt. Kurcze, musze je w takim razie rozlozyc i sprawdzic jaki ten rozmiar tak na prawde jest
Orchidea33
Czyli majciochy musza byc wielkie a ja sie balam, ze spadac mi beda jak wezme za duzeja to zakładałam te wkłady podwójnie tak ze mnie leciało, tzn jedna a za nią druga gacie musiały to trzymac bo to była jedna wielka Pielucha
Teraz ogrzewanie drogie to bierz skarpety, bierz . Kto wie co to będzieWiesz pakowalam sie z lista od poloznej. Szlafrok moze niekoniecznie ze względu na zimno, ale żeby nie latać w krótkich koszulach po korytarzu, sądzę że o to chodzi wszystkie moje koleżanki jak jeden mąż mówiły, że marzly im stopy dlatego skarpetki dużo miejsca nie zajmują
Artemida90
jeszcze będziesz mieć brzuch po porodzieCzyli majciochy musza byc wielkie a ja sie balam, ze spadac mi beda jak wezme za duze
Ale prawda, że stopy już mam spuchnięte i nie wiem czy do porodu nie będę musiala tych skarpet nacinac żeby włożyć w nie moje parowkowate stopyTeraz ogrzewanie drogie to bierz skarpety, bierz . Kto wie co to będzie
Orchidea33
W sumie racja. O tym nie pomyslalamjeszcze będziesz mieć brzuch po porodzie
To chyba lista od Rozenkowej czy jak. A jak chcesz coś wywalić z torby to ja chodziłam cały czas w gumowych klapkach, które wzięły pod prysznic. Nawet tych drugich kapci nie wyciągnęłamA z tymi włosami po porodzie to na liście ze szkoły rodzenia miałam nawet suszarkę do włosów
reklama
To na lepsze parcie polecam plakat Jarosława K. Tylko mogłoby za dużo ku.rw i chu.ji leciećNo no takie rzeczy też były na liście moim faworytem jest plakat, który będzie służył do przywolywania dobrych emocji