reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczyny dziś Werka po karmieniu ulewa mi tak jak by samą wodą i raz zwróciła takie jakby przetrawione mleko taki serek ale też chluplo woda. Poobserwuje ja dziś jak coś to pójdę jutro do lekarze No ale kurcze dobrze przyswajała to hipp a dziś takie rzeczy 🤷‍♀️
Moja od poczatku na bebilonie byla a tez juz po 4 miesc.ulewac zaczela.ole Werka juz ma?zaczela Ci przebierac porzadnie nozkami?Podnosi sie?u nas ulewanie zaczelo sie wlasnie jak Misia zaczela sie wiecej ruszac.przeszlo

Moja od poczatku na bebilonie byla a tez juz po 4 miesc.ulewac zaczela.ole Werka juz ma?zaczela Ci przebierac porzadnie nozkami?Podnosi sie?u nas ulewanie zaczelo sie wlasnie jak Misia zaczela sie wiecej ruszac.przeszlo
w sobotę 4 miesiące kończy. Nogami przebiera ostro jak by na rowerze jechała 🤣nóżki bierze już do góry żeby rączka skarpetkę ściągnąć główkę też na brzuchu wysoko unosi. Po jedzeniu ładnie jej się odbija zaczyna się kręcić wariować i wtedy albo zwróci albo się uleje

w sobotę 4 miesiące kończy. Nogami przebiera ostro jak by na rowerze jechała 🤣nóżki bierze już do góry żeby rączka skarpetkę ściągnąć główkę też na brzuchu wysoko unosi. Po jedzeniu ładnie jej się odbija zaczyna się kręcić wariować i wtedy albo zwróci albo się uleje
U nas to samo było i trwało jakieś dwa miesiące. Teraz też czasem mu się jeszcze uleje ale może raz dziennie albo raz na dwa dni. Kajtek chyba tylko w nocy się nie rusza bo tak, to nawet przy jedzeniu macha albo nogami albo rękami 😅. Serio, boję się co to będzie jak zacznie chodzić. Najlepiej żeby zaczął w wieku 2-3 lat 😂

reklama
U nas to samo było i trwało jakieś dwa miesiące. Teraz też czasem mu się jeszcze uleje ale może raz dziennie albo raz na dwa dni. Kajtek chyba tylko w nocy się nie rusza bo tak, to nawet przy jedzeniu macha albo nogami albo rękami 😅. Serio, boję się co to będzie jak zacznie chodzić. Najlepiej żeby zaczął w wieku 2-3 lat 😂
Boże nie strasz że dwa miesiące będzie takich ulewań🤦‍♀️nie wiem co prędzej mnie wykończy to ulewanie czy jej tatuś🤣

Do góry