reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
@nieagatka miałaś rację z tymi zębami. Już dwa wyszły, choć trochę to trwało zanim się przebiły. Mały trochę spokojniejszy w nocy i zamiast 15 pobudek ma może z 5 😜.
A po jakim czasie się przebiły ząbki od wystąpienia objawów? U nas w zeszłym tygodniu dwa dni tragiczne, na szczęście paracetamol pomógł, a od tego czasu spokój. Już sama nie wiem czy to były zęby 😳🤔

w sobotę 4 miesiące kończy. Nogami przebiera ostro jak by na rowerze jechała 🤣nóżki bierze już do góry żeby rączka skarpetkę ściągnąć główkę też na brzuchu wysoko unosi. Po jedzeniu ładnie jej się odbija zaczyna się kręcić wariować i wtedy albo zwróci albo się uleje
Uwazam ze to wlasnie przez to.u nas dokladnoe bylo to samo.zjadla odbila jak stara,pogrzmocila nogami i fju wszystko spowrotem co zjadla.mialam juz nawet do gastrologa z nia jechac bo przeciez wczesniej nie ulewala i nagle tez jakos 4 miesiqcu zaczela.wiesz ona wczesniej tylko lezala a teraz zaczely pracowac nogi brzuch i to dlatego

@nieagatka miałaś rację z tymi zębami. Już dwa wyszły, choć trochę to trwało zanim się przebiły. Mały trochę spokojniejszy w nocy i zamiast 15 pobudek ma może z 5 😜.
eee no to juz luzik 🤣🤣 Dobrze, ze wyszly bezproblemowo. Ale to leci, dopiero sie urodzil, a tu juz zeby 🙈 Ani sie ogladniesz jak zacznie smigac po domu, juz mysl gdzie choinke powiesisz, bo o stojacej zapomnij 🤣🤣 Chyba ze uwiazesz albo odgrodzisz 🤣🤣

Uwazam ze to wlasnie przez to.u nas dokladnoe bylo to samo.zjadla odbila jak stara,pogrzmocila nogami i fju wszystko spowrotem co zjadla.mialam juz nawet do gastrologa z nia jechac bo przeciez wczesniej nie ulewala i nagle tez jakos 4 miesiqcu zaczela.wiesz ona wczesniej tylko lezala a teraz zaczely pracowac nogi brzuch i to dlatego
teraz to fakt trzeba uważać bo i po pysku można dostać 🤣🤣🤣

A po jakim czasie się przebiły ząbki od wystąpienia objawów? U nas w zeszłym tygodniu dwa dni tragiczne, na szczęście paracetamol pomógł, a od tego czasu spokój. Już sama nie wiem czy to były zęby 😳🤔
Kajtek z miesiąc czasu wariował i dziąsła miał nabrzmiałe 🤔. Chociaż już sama nie wiem czy dobrze te objawy odczytywałam🤔

reklama
Do góry