reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

eee no to juz luzik 🤣🤣 Dobrze, ze wyszly bezproblemowo. Ale to leci, dopiero sie urodzil, a tu juz zeby 🙈 Ani sie ogladniesz jak zacznie smigac po domu, juz mysl gdzie choinke powiesisz, bo o stojacej zapomnij 🤣🤣 Chyba ze uwiazesz albo odgrodzisz 🤣🤣
u nas choinka stojąca była i to duża, synek tylko bombki sobie sciągał a ze mamy plastikowe to szkód nie było. A do spokojnych nasze dziecko nie należy.

reklama
jak mysle o wstajacym dziecku, ktore lapie sie wszytskiego to po prostu zwykla choinka nie wydaje sie byc najbezpieczniejsza opcja :)
Ale co tam kto lubi 😁
Aa No mój już wtedy biegał i normalnie chodził, uczył się chodzić przy stoliku kawowym, a przy całej reszcie pełzał. A i jeszcze wchodził wtedy na kosz na śmieci w kuchni.

Jestem po wizycie. Maly w 33tc ma 2200 :) ale powiem Wam, ze trochę się przestraszyłam. Mam zamknięta szyjkę, ale młody leży nisko główką. Mam się oszczędzać. Wg lekarza jestem za szybka i mam zwolnić 😕 Miała tak któraś z Was i donosiłyście do terminu?

Jestem po wizycie. Maly w 33tc ma 2200 :) ale powiem Wam, ze trochę się przestraszyłam. Mam zamknięta szyjkę, ale młody leży nisko główką. Mam się oszczędzać. Wg lekarza jestem za szybka i mam zwolnić 😕 Miała tak któraś z Was i donosiłyście do terminu?
wow, to sie blisko 4kg szykuje wiec oszczedzaj sie, zwolnij. Nic wazniejszego teraz nie ma. Minimum miesiac niech siedzi 😁

Tak chcialabym... tylko myslisz, ze wystarczy, ze bede więcej odpoczywac, wolniej robic rzeczy w domu? Podobno za szybka jestem🙈
to zwolnij. Odpusc. Odpoczywaj. Porod przedwxzesny to nic dobrego wiec trzeba tego uniknac. Zwlaszca jesli lekarz zalecil uwazanie na siebie. Po co masz potem sama sobie cos miec do zarzucenia…

to zwolnij. Odpusc. Odpoczywaj. Porod przedwxzesny to nic dobrego wiec trzeba tego uniknac. Zwlaszca jesli lekarz zalecil uwazanie na siebie. Po co masz potem sama sobie cos miec do zarzucenia…
Nie no, pewnie ze tak. Boje sie o malego, wiec pewnie teraz mega zwolnie. Nie wiem tylko czy wystarczy, ze bede mniej robic, wolniej. Mowil, zebym sie nie stresowala. Pocieszam sie, ze nie kazal przychodzic szybciej to chyba az tak zle nie ma. Chyba czas na spakowanie walizki..
Ale mowilam do meza, ze jeszcze 2 tyg temu lezal poprzecznie a teraz juz pcha sie glowa do wyjscia.
Chcialabym jeszcze z 4 tyg wytrzymac 🙏

Nie no, pewnie ze tak. Boje sie o malego, wiec pewnie teraz mega zwolnie. Nie wiem tylko czy wystarczy, ze bede mniej robic, wolniej. Mowil, zebym sie nie stresowala. Pocieszam sie, ze nie kazal przychodzic szybciej to chyba az tak zle nie ma. Chyba czas na spakowanie walizki..
Ale mowilam do meza, ze jeszcze 2 tyg temu lezal poprzecznie a teraz juz pcha sie glowa do wyjscia.
Chcialabym jeszcze z 4 tyg wytrzymac 🙏
na pewno nie chodzi o to, ze masz ciagle lezec. Po prostu zadbac teraz o to, zeby bylo powoli i wszytsko na spokojnie. Funduj sobie jakies drzemki w ciagu dnia, znajdz czas na ksiazke czy jakas “aktywnosc” polegajaca na odpoczynku 😁

reklama
na pewno nie chodzi o to, ze masz ciagle lezec. Po prostu zadbac teraz o to, zeby bylo powoli i wszytsko na spokojnie. Funduj sobie jakies drzemki w ciagu dnia, znajdz czas na ksiazke czy jakas “aktywnosc” polegajaca na odpoczynku 😁
Dzięki! Tak planuje, więcej odpoczywać i wolniej robić. Choć ja ostatnio często odpoczywałam na kanapie. Widocznie za mało albo za dużo i za szybko robię rzeczy między odpoczynkami. Czas na zmiany

Do góry