Qrwa moj szatan jeszcze nie spi.Wstala o 7 i do tej pory nie poszla na drzemke.W poniedzialek do zlobka ma isc.A niech idzie i niech inni troche wychowuja tego diabla Ja juz nie wyrabiam.Zlobek fla mnie to wybawienie bo juz psychicznie i fizycznie jestem wrakiem
reklama
@Pchełka216 a Natka juz w zlobku czy nie?kiedy wracasz do pracy?Moze jeszcze jakies spotkanko przed?
nieagatka
Fanka BB :)
no ale przeciez jak kiedys nie pojdzie na drzemke to tez nic sie nie stanie. Szkoda zdrowia, jak nie daje sie uspic to nie. Przeciagnij ja potem przynnajmniej do 19h i tyle. Niestety dzieci w roznym wieku rezygnuja z drzemki i nie ma to nic wspolwngo z tym co w polskich przedszkolach sie narzuca. Czesc 2 latkow i wiekszosc 3 latkow w dzien nie spi.Qrwa moj szatan jeszcze nie spi.Wstala o 7 i do tej pory nie poszla na drzemke.W poniedzialek do zlobka ma isc.A niech idzie i niech inni troche wychowuja tego diabla Ja juz nie wyrabiam.Zlobek fla mnie to wybawienie bo juz psychicznie i fizycznie jestem wrakiem
A Twoja moze miec taki pojedynczy dzien i tyle.
Powodzenis w zlobku
Tak, @Caro♤♤♤♤, witamy cię gorąco na ciężarówkach. Czas zacząć się cieszyć i przestać zamartwiać . Będzie dobrze
Żebym ja tak potafiła
Ja się dopiero po połówkowych ocknęłam i uwierzyłam że będzie dobrze. Od razu po badaniu poszłam do sklepu i kupiłam pierwsze ciuszki .
Żebym ja tak potafiła
@Kasiekt , będzie dobrze . Zaraz sobie odsapniesz. Mała pójdzie do żłobka i odzyskasz siebie. Swoją drogą, to współczuję paniom ze żłobka . Ja mam nadzieję, że mi mojego w przyszłym roku przyjmą.
Mój od kilku dni to prawdziwy szatan. Coś tam białego już widać ją dziąśle. Codziennie stęka, marudzi i płacze. Nigdy nie był zbyt spokojny, ale teraz to już przeginka. Aż mi się nie chce rano wstawać
Poszla diablica spac bo juz padala o 16.40 ale o 18 zostala zbudzona bo ona to by spala do 20 a potem co bym tanczyla z nia do 1 czy 2.No humoru to nie miala.Teraz zrobila kupe i sie kapie a ona kocha sie kapac.no ale przeciez jak kiedys nie pojdzie na drzemke to tez nic sie nie stanie. Szkoda zdrowia, jak nie daje sie uspic to nie. Przeciagnij ja potem przynnajmniej do 19h i tyle. Niestety dzieci w roznym wieku rezygnuja z drzemki i nie ma to nic wspolwngo z tym co w polskich przedszkolach sie narzuca. Czesc 2 latkow i wiekszosc 3 latkow w dzien nie spi.
A Twoja moze miec taki pojedynczy dzien i tyle.
Powodzenis w zlobku
Wiem ze w oewnym momencie nie bedzie miec drzemku ale ona ma dopiero 14 miesuecy.Jestesmy codziennie na placu zabaw po 2 godz.lub wuecej pozniej hasanie w domu a ona nie zmordowana
To jeszcze trochę. Serio staram się wierzyć i jedno sobie mówię A drugie myślę.Ja się dopiero po połówkowych ocknęłam i uwierzyłam że będzie dobrze. Od razu po badaniu poszłam do sklepu i kupiłam pierwsze ciuszki .
@Kasiekt , będzie dobrze . Zaraz sobie odsapniesz. Mała pójdzie do żłobka i odzyskasz siebie. Swoją drogą, to współczuję paniom ze żłobka . Ja mam nadzieję, że mi mojego w przyszłym roku przyjmą.
Mój od kilku dni to prawdziwy szatan. Coś tam białego już widać ją dziąśle. Codziennie stęka, marudzi i płacze. Nigdy nie był zbyt spokojny, ale teraz to już przeginka. Aż mi się nie chce rano wstawać
A Może jakiś żel z apteki na dziąsła.
A pewnie po starym taki marudny
Mam dwa żele, smaruję. Jutro go pasem posmarujęTo jeszcze trochę. Serio staram się wierzyć i jedno sobie mówię A drugie myślę.
A Może jakiś żel z apteki na dziąsła.
A pewnie po starym taki marudny
A wiesz co moja dzis zrobila na pkacu zabaw?! Ona nie boi sie foroslych kobiet facetow raczej siw wdtydzi chociaz sie do nich usmiecha i ich zaczepia.No i przyszla taka dziewczyna z corka w jej wiwku To moja zaczela tej pani dawac a to piasek a to kamyk.w koncu podeszla i co...robila jej noski noski i czulko przystaeila do jej czola kobita w szoku.Ja się dopiero po połówkowych ocknęłam i uwierzyłam że będzie dobrze. Od razu po badaniu poszłam do sklepu i kupiłam pierwsze ciuszki .
Oj tak niech kobitki w zlobku sobie radza szczegolnie z drzemkami.Tyle ze ona dla obcych to jest taka spokojna i grzeczna tylko szatan.Chyba na chrzcie ksiadz sie nie postaral.chyba za malo dalam
reklama
Artemida90
Fanka BB :)
spróbuj camilia, wiem ze to homeopatia ale u nas działałoMam dwa żele, smaruję. Jutro go pasem posmaruję