reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Qrwa moj szatan jeszcze nie spi.Wstala o 7 i do tej pory nie poszla na drzemke.W poniedzialek do zlobka ma isc.A niech idzie i niech inni troche wychowuja tego diabla Ja juz nie wyrabiam.Zlobek fla mnie to wybawienie bo juz psychicznie i fizycznie jestem wrakiem😔
no ale przeciez jak kiedys nie pojdzie na drzemke to tez nic sie nie stanie. Szkoda zdrowia, jak nie daje sie uspic to nie. Przeciagnij ja potem przynnajmniej do 19h i tyle. Niestety dzieci w roznym wieku rezygnuja z drzemki i nie ma to nic wspolwngo z tym co w polskich przedszkolach sie narzuca. Czesc 2 latkow i wiekszosc 3 latkow w dzien nie spi.
A Twoja moze miec taki pojedynczy dzien i tyle.
Powodzenis w zlobku :)

❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
Żebym ja tak potafiła :o
Ja się dopiero po połówkowych ocknęłam i uwierzyłam że będzie dobrze. Od razu po badaniu poszłam do sklepu i kupiłam pierwsze ciuszki ❤️.
@Kasiekt , będzie dobrze ❤️. Zaraz sobie odsapniesz. Mała pójdzie do żłobka i odzyskasz siebie. Swoją drogą, to współczuję paniom ze żłobka 😜. Ja mam nadzieję, że mi mojego w przyszłym roku przyjmą.
Mój od kilku dni to prawdziwy szatan. Coś tam białego już widać ją dziąśle. Codziennie stęka, marudzi i płacze. Nigdy nie był zbyt spokojny, ale teraz to już przeginka. Aż mi się nie chce rano wstawać 🤦

no ale przeciez jak kiedys nie pojdzie na drzemke to tez nic sie nie stanie. Szkoda zdrowia, jak nie daje sie uspic to nie. Przeciagnij ja potem przynnajmniej do 19h i tyle. Niestety dzieci w roznym wieku rezygnuja z drzemki i nie ma to nic wspolwngo z tym co w polskich przedszkolach sie narzuca. Czesc 2 latkow i wiekszosc 3 latkow w dzien nie spi.
A Twoja moze miec taki pojedynczy dzien i tyle.
Powodzenis w zlobku :)
Poszla diablica spac bo juz padala o 16.40🤦‍♀️ ale o 18 zostala zbudzona bo ona to by spala do 20 a potem co bym tanczyla z nia do 1 czy 2.No humoru to nie miala.Teraz zrobila kupe i sie kapie a ona kocha sie kapac.
Wiem ze w oewnym momencie nie bedzie miec drzemku ale ona ma dopiero 14 miesuecy.Jestesmy codziennie na placu zabaw po 2 godz.lub wuecej pozniej hasanie w domu a ona nie zmordowana🤦‍♀️

Ja się dopiero po połówkowych ocknęłam i uwierzyłam że będzie dobrze. Od razu po badaniu poszłam do sklepu i kupiłam pierwsze ciuszki ❤️.
@Kasiekt , będzie dobrze ❤️. Zaraz sobie odsapniesz. Mała pójdzie do żłobka i odzyskasz siebie. Swoją drogą, to współczuję paniom ze żłobka 😜. Ja mam nadzieję, że mi mojego w przyszłym roku przyjmą.
Mój od kilku dni to prawdziwy szatan. Coś tam białego już widać ją dziąśle. Codziennie stęka, marudzi i płacze. Nigdy nie był zbyt spokojny, ale teraz to już przeginka. Aż mi się nie chce rano wstawać 🤦
To jeszcze trochę. Serio staram się wierzyć i jedno sobie mówię A drugie myślę.
A Może jakiś żel z apteki na dziąsła.
A pewnie po starym taki marudny ;)

A wiesz co moja dzis zrobila na pkacu zabaw?! Ona nie boi sie foroslych kobiet facetow raczej siw wdtydzi chociaz sie do nich usmiecha i ich zaczepia.No i przyszla taka dziewczyna z corka w jej wiwku To moja zaczela tej pani dawac a to piasek a to kamyk.w koncu podeszla i co...robila jej noski noski i czulko przystaeila do jej czola🤦‍♀️ kobita w szoku.
Oj tak niech kobitki w zlobku sobie radza szczegolnie z drzemkami.Tyle ze ona dla obcych to jest taka spokojna i grzeczna tylko szatan.Chyba na chrzcie ksiadz sie nie postaral.chyba za malo dalam🤔😉

reklama
Do góry