reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Qrwa moj szatan jeszcze nie spi.Wstala o 7 i do tej pory nie poszla na drzemke.W poniedzialek do zlobka ma isc.A niech idzie i niech inni troche wychowuja tego diabla Ja juz nie wyrabiam.Zlobek fla mnie to wybawienie bo juz psychicznie i fizycznie jestem wrakiem😔
no ale przeciez jak kiedys nie pojdzie na drzemke to tez nic sie nie stanie. Szkoda zdrowia, jak nie daje sie uspic to nie. Przeciagnij ja potem przynnajmniej do 19h i tyle. Niestety dzieci w roznym wieku rezygnuja z drzemki i nie ma to nic wspolwngo z tym co w polskich przedszkolach sie narzuca. Czesc 2 latkow i wiekszosc 3 latkow w dzien nie spi.
A Twoja moze miec taki pojedynczy dzien i tyle.
Powodzenis w zlobku :)

❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
Żebym ja tak potafiła :o
Ja się dopiero po połówkowych ocknęłam i uwierzyłam że będzie dobrze. Od razu po badaniu poszłam do sklepu i kupiłam pierwsze ciuszki ❤️.
@Kasiekt , będzie dobrze ❤️. Zaraz sobie odsapniesz. Mała pójdzie do żłobka i odzyskasz siebie. Swoją drogą, to współczuję paniom ze żłobka 😜. Ja mam nadzieję, że mi mojego w przyszłym roku przyjmą.
Mój od kilku dni to prawdziwy szatan. Coś tam białego już widać ją dziąśle. Codziennie stęka, marudzi i płacze. Nigdy nie był zbyt spokojny, ale teraz to już przeginka. Aż mi się nie chce rano wstawać 🤦

no ale przeciez jak kiedys nie pojdzie na drzemke to tez nic sie nie stanie. Szkoda zdrowia, jak nie daje sie uspic to nie. Przeciagnij ja potem przynnajmniej do 19h i tyle. Niestety dzieci w roznym wieku rezygnuja z drzemki i nie ma to nic wspolwngo z tym co w polskich przedszkolach sie narzuca. Czesc 2 latkow i wiekszosc 3 latkow w dzien nie spi.
A Twoja moze miec taki pojedynczy dzien i tyle.
Powodzenis w zlobku :)
Poszla diablica spac bo juz padala o 16.40🤦‍♀️ ale o 18 zostala zbudzona bo ona to by spala do 20 a potem co bym tanczyla z nia do 1 czy 2.No humoru to nie miala.Teraz zrobila kupe i sie kapie a ona kocha sie kapac.
Wiem ze w oewnym momencie nie bedzie miec drzemku ale ona ma dopiero 14 miesuecy.Jestesmy codziennie na placu zabaw po 2 godz.lub wuecej pozniej hasanie w domu a ona nie zmordowana🤦‍♀️

Ja się dopiero po połówkowych ocknęłam i uwierzyłam że będzie dobrze. Od razu po badaniu poszłam do sklepu i kupiłam pierwsze ciuszki ❤️.
@Kasiekt , będzie dobrze ❤️. Zaraz sobie odsapniesz. Mała pójdzie do żłobka i odzyskasz siebie. Swoją drogą, to współczuję paniom ze żłobka 😜. Ja mam nadzieję, że mi mojego w przyszłym roku przyjmą.
Mój od kilku dni to prawdziwy szatan. Coś tam białego już widać ją dziąśle. Codziennie stęka, marudzi i płacze. Nigdy nie był zbyt spokojny, ale teraz to już przeginka. Aż mi się nie chce rano wstawać 🤦
To jeszcze trochę. Serio staram się wierzyć i jedno sobie mówię A drugie myślę.
A Może jakiś żel z apteki na dziąsła.
A pewnie po starym taki marudny ;)

A wiesz co moja dzis zrobila na pkacu zabaw?! Ona nie boi sie foroslych kobiet facetow raczej siw wdtydzi chociaz sie do nich usmiecha i ich zaczepia.No i przyszla taka dziewczyna z corka w jej wiwku To moja zaczela tej pani dawac a to piasek a to kamyk.w koncu podeszla i co...robila jej noski noski i czulko przystaeila do jej czola🤦‍♀️ kobita w szoku.
Oj tak niech kobitki w zlobku sobie radza szczegolnie z drzemkami.Tyle ze ona dla obcych to jest taka spokojna i grzeczna tylko szatan.Chyba na chrzcie ksiadz sie nie postaral.chyba za malo dalam🤔😉

reklama
Do góry