miałaś jeszcze jakieś przygody po szpitalu wtedy na początku ciąży czy obyło się bez? Buziakiparka?
reklama
eij
Fanka BB :)
Gratuluję i mega podziwiam podwójne bliźniaki, no nieźle......Ciesze sie ze ktoś mnie pamieta. ❤ Ja zawsze sercem z wami jestem.
Miesiąc temu się rozpakowałam. Przywitaliśmy na świecie nasze drugie bliźniaki i tym samym mamy 4 dzieci co w naszej sytuacji (niepłodność meska) samo w sobie jest nieprawdopodobne. Drugie bliźniaki urodziły sie w 38+2 tc z wagą urodzeniowa ponad 3kg każde.
Tym samym nasza historia w klinice dobiegła końca. W skrócie 10 lat, 3 procedury, zarodków 14 (same mercedesy podobno), transferów mnóstwo w tym 2 szczęśliwe.
Przejrzałam kilka stron i widzę wiele nowych osób co bardzo mnie cieszy. Babeczki trzymam kciuki za was.
@eij wszystko przed TobąGratuluję i mega podziwiam podwójne bliźniaki, no nieźle......
to tylko my takie pulpety? Lekarz mówi dajcie ja na wagę ale nie widać żeby była głodzonaDwa tygodnie temu młody 6,03 a mała 5,13
reklama
Ja tam grubasa nie chcę, tylko żeby prawidłowo przybierał i nie był poniżej normyBędzie po prostu drobniutki