eij
Fanka BB :)
A u mnie z kolei lekarka mówi że Daga za mało tyjeto tylko my takie pulpety? Lekarz mówi dajcie ja na wagę ale nie widać żeby była głodzona
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A u mnie z kolei lekarka mówi że Daga za mało tyjeto tylko my takie pulpety? Lekarz mówi dajcie ja na wagę ale nie widać żeby była głodzona
Ja jutro neonatologa mam, też jestem ciekawaJa za tydzień do kontroli. Ciekawe czy coś przybrał.
A jakie Twoje dziecię stare ?to tylko my takie pulpety? Lekarz mówi dajcie ja na wagę ale nie widać żeby była głodzona
Słuchaj moja koleżanka ma syna, 7 lat kończy w styczniu i waży 21 kilo, zdrowy, tylko że szczypior a młoda mojej siostry 3 i pół roku i waży 17 kilo. Także według siatki centylowej syn mojej koleżanki powinien Chyba już nie żyćJa tam grubasa nie chcę, tylko żeby prawidłowo przybierał i nie był poniżej normy
wiele zalezy od wzrostu. Moja starsza jedt w srodku siatki, 5.5 roku, 19,5kg, 110cm. Jej najlepsze przyjaciolki 5 lat - jedna 115cm i 22kg, druga 100cm i 16kg.Słuchaj moja koleżanka ma syna, 7 lat kończy w styczniu i waży 21 kilo, zdrowy, tylko że szczypior a młoda mojej siostry 3 i pół roku i waży 17 kilo. Także według siatki centylowej syn mojej koleżanki powinien Chyba już nie żyć
z 11 majaA jakie Twoje dziecię stare ?
To miesiąc młodsza od moichz 11 maja
Gratulacje!!!Ciesze sie ze ktoś mnie pamieta. ❤ Ja zawsze sercem z wami jestem.
Miesiąc temu się rozpakowałam. Przywitaliśmy na świecie nasze drugie bliźniaki i tym samym mamy 4 dzieci co w naszej sytuacji (niepłodność meska) samo w sobie jest nieprawdopodobne. Drugie bliźniaki urodziły sie w 38+2 tc z wagą urodzeniowa ponad 3kg każde.
Tym samym nasza historia w klinice dobiegła końca. W skrócie 10 lat, 3 procedury, zarodków 14 (same mercedesy podobno), transferów mnóstwo w tym 2 szczęśliwe.
Przejrzałam kilka stron i widzę wiele nowych osób co bardzo mnie cieszy. Babeczki trzymam kciuki za was.
Gratulacje doczytałam o ciążyGratulacje!!!
Trzymajcie się zdrowo
Długa walka zakończona sukcesem !