reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ja tam grubasa nie chcę, tylko żeby prawidłowo przybierał i nie był poniżej normy
Słuchaj moja koleżanka ma syna, 7 lat kończy w styczniu i waży 21 kilo, zdrowy, tylko że szczypior 😁 a młoda mojej siostry 3 i pół roku i waży 17 kilo. Także według siatki centylowej syn mojej koleżanki powinien Chyba już nie żyć 😱🙈

Słuchaj moja koleżanka ma syna, 7 lat kończy w styczniu i waży 21 kilo, zdrowy, tylko że szczypior 😁 a młoda mojej siostry 3 i pół roku i waży 17 kilo. Także według siatki centylowej syn mojej koleżanki powinien Chyba już nie żyć 😱🙈
wiele zalezy od wzrostu. Moja starsza jedt w srodku siatki, 5.5 roku, 19,5kg, 110cm. Jej najlepsze przyjaciolki 5 lat - jedna 115cm i 22kg, druga 100cm i 16kg.

Ciesze sie ze ktoś mnie pamieta. ❤ Ja zawsze sercem z wami jestem.

Miesiąc temu się rozpakowałam. Przywitaliśmy na świecie nasze drugie bliźniaki i tym samym mamy 4 dzieci co w naszej sytuacji (niepłodność meska) samo w sobie jest nieprawdopodobne. Drugie bliźniaki urodziły sie w 38+2 tc z wagą urodzeniowa ponad 3kg każde.

Tym samym nasza historia w klinice dobiegła końca. W skrócie 10 lat, 3 procedury, zarodków 14 (same mercedesy podobno), transferów mnóstwo w tym 2 szczęśliwe.

Przejrzałam kilka stron i widzę wiele nowych osób co bardzo mnie cieszy. Babeczki trzymam kciuki za was.
Gratulacje!!!
Trzymajcie się zdrowo❤️❤️❤️❤️❤️
Długa walka zakończona sukcesem !

reklama
Do góry