Butterfly.
Fanka BB :)
Ciąża ❤ pójdz na bete zrób przyrost po 48h tez możesz po 72h GratulacjeZrobilam jeszcze 1.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ciąża ❤ pójdz na bete zrób przyrost po 48h tez możesz po 72h GratulacjeZrobilam jeszcze 1.
Gratulacje długo się staraliście?Czesc dzięwczyny jestem tu nowa, powiedzcie mi czy to jest to? Test robiony dzis, dzis mialam dostac okres. Maz mi uwierzyć nie chcial i pytal czego ta kreska taka blada
No wlasnie nie, pierwszy cykl świadomego starania, w sobotę ide go ginekologa i zobaczymy:-)Gratulacje długo się staraliście?
Jeżeli mogę coś zasugerować. Lepiej przełóż ginekologa jeżeli nic się nie dzieje i nie musisz brać żadnych leków. Bo tak wcześnie ginekolog nic nie zobaczy. Lepiej teraz zrobić przyrost bety a do ginekologa koło 7 tygodnia. Wtedy już powinno być serduszkoNo wlasnie nie, pierwszy cykl świadomego starania, w sobotę ide go ginekologa i zobaczymy:-)
Super ja już 5 miesiąc starań i tylko jedna biochemicznaNo wlasnie nie, pierwszy cykl świadomego starania, w sobotę ide go ginekologa i zobaczymy:-)
Z tym to tez bywa roznie, sipstra mojego meza poszla do lekarza 2 dni.po spodziwanym okresie i potwierdzil jej ciaze, wole pojsc i zobaczyc, zwlaszcza ze wykonuje prace fizyczna i bede potrzebowala za pewne l4.Jeżeli mogę coś zasugerować. Lepiej przełóż ginekologa jeżeli nic się nie dzieje i nie musisz brać żadnych leków. Bo tak wcześnie ginekolog nic nie zobaczy. Lepiej teraz zrobić przyrost bety a do ginekologa koło 7 tygodnia. Wtedy już powinno być serduszko
Wszystko zależy kiedy była owulacja i jak wysoka beta. Pęcherzyk widać dopiero przy becie około 1000, a jak test o czułości 10 czy 25 blady to beta raczej niska. Ale oczywiście rób jak czujesz. Jak cię wizyta uspokoi to spoko. Mnie brak serduszka strasznie stresował.Z tym to tez bywa roznie, sipstra mojego meza poszla do lekarza 2 dni.po spodziwanym okresie i potwierdzil jej ciaze, wole pojsc i zobaczyc, zwlaszcza ze wykonuje prace fizyczna i bede potrzebowala za pewne l4.
Też radzę odłożyć w czasie wizytę u gin. U mnie pęcherzyk było widać dopiero przy becie 3100! Przeżyłam wielki stres bo lekarz stwierdził u mnie ciążę pWszystko zależy kiedy była owulacja i jak wysoka beta. Pęcherzyk widać dopiero przy becie około 1000, a jak test o czułości 10 czy 25 blady to beta raczej niska. Ale oczywiście rób jak czujesz. Jak cię wizyta uspokoi to spoko. Mnie brak serduszka strasznie stresował.
Współczuję. Mam nadzieję, że już teraz wszystko dobrzeTeż radzę odłożyć w czasie wizytę u gin. U mnie pęcherzyk było widać dopiero przy becie 3100! Przeżyłam wielki stres bo lekarz stwierdził u mnie ciążę pozamaciczną (duże bhcg a brak pecherzyka w macicy) a na następny dzień pojawił się pęcherzyk w macicy a dwa dni później kolejny pęcherzyk to tak w wielkim skrócie bo przeżyłam koszmar jak ktoś jest ciekawy to opisałam go na wątku marcowe mamy 2022 szczegółowo