reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cień cienia na teście ??

A jeszcze sprawdziłam sobie jak wygląda ciałko żółte na usg i to wygląda identycznie jak to co u mnie! To może jednak nie torbiel, a ciałko żółte. Lekarz najpierw zobaczył pęcherzyk, zmierzył, że ma 3 cm, a potem na monitorze zrobił jakby taki kontrast i na kolorowo się coś pokazało i on powiedział "to mi wygląda na płyn owulacyjny" a potem wysłał na progesteron.
Bo myślę, że gdyby był pewiem, że to torbiel to coś by potem o tym jeszcze wspomniał, a on się skupił na tym, żeby sprawdzić czy na pewno owu była...
Bardzo możliwe. Wiesz, jeszcze tak mi przyszło do głowy, że możesz skonsultować z innym ginekologiem.

reklama
Bardzo możliwe. Wiesz, jeszcze tak mi przyszło do głowy, że możesz skonsultować z innym ginekologiem.
Szczerze mówiąc przeraża mnie to ile pieniędzy idzie mi na te wszystkie wizyty, badania, leki. A ciąży nadal brak.
Wkurza mnie, że płacę co miesiąc zus a i tak wszystko trzeba prywatnie 😔 poczekam kilka dni albo na @ albo na kolejny test 🙂 napiszę jak już będę wiedziała o co chodzi 😄

Szczerze mówiąc przeraża mnie to ile pieniędzy idzie mi na te wszystkie wizyty, badania, leki. A ciąży nadal brak.
Wkurza mnie, że płacę co miesiąc zus a i tak wszystko trzeba prywatnie 😔 poczekam kilka dni albo na @ albo na kolejny test 🙂 napiszę jak już będę wiedziała o co chodzi 😄
Rozumiem. Wiesz co, nie znam Twojej sytuacji, ale może tym bardziej konsultacja u kogoś innego. Skoro obecny nie bardzo pomaga?

Tak czy inaczej, czekam na info 🙂

Czesc dzięwczyny jestem tu nowa, powiedzcie mi czy to jest to? Test robiony dzis, dzis mialam dostac okres. Maz mi uwierzyć nie chcial i pytal czego ta kreska taka blada 🙄

Załączniki

• 16257134448888795825772085604507.jpg
    16257134448888795825772085604507.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 1 894
reklama
Do góry