reklama
Estuś
Moderator
Wstaw zdjęcieCześć, szczerze czy widać tutaj druga kreskę czy tylko mi się wydaje?
Paolx
Fanka BB :)
Nie ma zdjęciaCześć, szczerze czy widać tutaj druga kreskę czy tylko mi się wydaje?
Wstaw zdjęcie
Wstaw zdjęcie
Załączniki
No właśnie nie byłam pewna czy tylko ja ją widzę, ten był robiony 13.08 ( piątek ), jutro rano zrobię kolejneBardzo blada ale widać.
Jeśli odczytana w ciągu 5 min, to może wskazywać na wczesną ciążę
Agnes4312
Moderator
To jeśli ciąża to jutro z porannego moczu już nie powinno być wątpliwościNo właśnie nie byłam pewna czy tylko ja ją widzę, ten był robiony 13.08 ( piątek ), jutro rano zrobię kolejne
PS. Ja nie wytrzymałabym do rana i wstrzymała mocz tak z 3h, nie piła i zrobiła w ciągu dnia
Hahah kusi zwłaszcza ze kupiłam 4 kolejne testy , dzisiaj miałam iść na betę ale trafiła się podróż 5h w jedna stronę wiec muszę wytrzymać w niewiedzy tak szczerze to 3h bez siusiu teraz to wyczyn. Ogólnie pozostali pasażerowie maja dość, każdy Orlen na trasie mójTo jeśli ciąża to jutro z porannego moczu już nie powinno być wątpliwości
PS. Ja nie wytrzymałabym do rana i wstrzymała mocz tak z 3h, nie piła i zrobiła w ciągu dnia
reklama