Dla mnie pozytywnyTeraz zrobiłam zdjęcie jeszcze tego testu.
reklama
D
dgdx4
Gość
Nie nastawiam się, 4 lata się staramy tylko chwile przed owu byłam u ginekologa i miałam dwa pęcherzyki i doktor mnie trochę nakręcił, że jest większa szansa na zajście.Dla mnie pozytywny
widać słaba kreseczkę powtórz jutro po nocy z pierwszego siusiu, jeśli ściemniejeNie nastawiam się, 4 lata się staramy tylko chwile przed owu byłam u ginekologa i miałam dwa pęcherzyki i doktor mnie trochę nakręcił, że jest większa szansa na zajście.
To myśle
Ze sprawa jest jasna
D
dgdx4
Gość
Chyba wykonam dopiero we wtorek, bo nie mam testu drugiego. Chyba, że nie wytrzymam i zrobię po południuwidać słaba kreseczkę powtórz jutro po nocy z pierwszego siusiu, jeśli ściemnieje
To myśle
Ze sprawa jest jasna
Kinnia95
Fanka BB :)
Idź zrob betę. A nie co chwilę zadajesz te same pytania. Beta albo potwierdzi albo wykluczy ciążę.Zrobiłam dziś test, ale nie wiem czy nadal jest tam cień cienia czy mi się po prostu wydaje
D
dgdx4
Gość
Po to to forum jest, żeby zadawać pytania. Uszczypliwość ludzka nie zna granic.Idź zrob betę. A nie co chwilę zadajesz te same pytania. Beta albo potwierdzi albo wykluczy ciążę.
Kinnia95
Ale to nie jest uszczypliwość. Julka zadaje kilka razy w tygodniu te same pytanie, zamiast zrobić betę i mieć pewność czy jest w ciąży czy też nie.
Po to to forum jest, żeby zadawać pytania. Uszczypliwość ludzka nie zna granic.
Magdaa..K123
Coś widać,sikańce są mało wiarygodne ,zrób badanie Beta HCG i powtórz za 2 dni ,bo wynik bety powinien się podwajać co 48 h, są nawet w interecie kalulatory wyników,to już Ci da jakieś informacje na temat ciąży i z wynikami zawsze możesz isć do ginekologa
Malinowa98
Zaciekawiona BB
Cześć! Dziewczyny, potrzebuję Waszej porady. Powiedźcie mi, że nie oszalałam. Termin okresu wypada za dwa dni. Nic nie zapowiada, żeby miał przyjść, natomiast ostatnio dziwnie się czuję. Stwierdziłam, a co mi tam, zrobię test.
Czy ja mam halucynacje, czy rzeczywiście tam jest cień? Na żywo kolor ma taki różowawy, a kreskę, o ile mogę to tak nazwać, zauważyłam zaraz po zrobieniu testu..
Jeśli faktycznie coś tam jest, to lecę na betę, bo mi to spokoju nie da
Co myślicie?
Czy ja mam halucynacje, czy rzeczywiście tam jest cień? Na żywo kolor ma taki różowawy, a kreskę, o ile mogę to tak nazwać, zauważyłam zaraz po zrobieniu testu..
Co myślicie?
reklama
U
użytkowniczka_e
Gość
Jest cien
Jest cień już ci odp na innym wpisieCześć! Dziewczyny, potrzebuję Waszej porady. Powiedźcie mi, że nie oszalałam. Termin okresu wypada za dwa dni. Nic nie zapowiada, żeby miał przyjść, natomiast ostatnio dziwnie się czuję. Stwierdziłam, a co mi tam, zrobię test.
Co myślicie? Zobacz załącznik 1498784