reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

reklama
Cześć Maluś :-):-D jednak widzę że ktoś tu żyje he he :tak:

Ta ciąża nie była w ogóle planowana i zaskoczyła nas bardzo.. :-p
Odeszłam ze staraczek bo zaczęłam w pewnym momencie za bardzo fiksować a "któraś" dziewczyna ( nie będę tu pisać imienia):crazy: napisała że jeśli się nie staram to co robię na staraczkach ... :confused2:
Ale mam na szczęście kontakt z kilkoma osobami z forum :happy:
Maluś co u Ciebie ? Jak dziewczynki ?
Ja czuję się bardzo dobrze , dzidzia rośnie - jest baaardzo duży - :-D termin mam po 20 czerwca bo czeka mnie cc całuję Cię mocno

Karola :* Nie ma co patrzeć na innych. Widzisz? Odpuściliście i się w końcu udało. Gratuluję i to bardzo :-) Co u mnie? Jakoś w miarę leci. Powoli zaczyna się wszystko układać. Dziewczynki jak na dzień dzisiejszy, to ok. Dopiero co przeziębienie zeszło. Jestem z siebie dumna, bo w ciagu 2/3msc. udało mi się zrzucić sześć kilo. Kochana, synka będziecie mieć?

Wow Maluś to super :-) dzielna babka z Ciebie jest :-D
Tak synusia będziemy mieli na Fb wkleiłam fotkę z usg ze wtorku mojego duuużego chłopczyka który ma już 16 cm :laugh2:
A wierci się niesamowicie przy każdej wizycie he he :-) wiesz co .. ja odpuściłam sobie ciążę już dawno.. i prowadziliśmy się tak jak do tej pory ze serduszkowaniem... i powiem Ci że jak 2 dni po terminie miesiączki zrobiłam sobie test i wyszła mi blada kreska nie umiałam w to uwierzyć a mój R jeszcze bardziej.. jeszcze mi powiedział że myśmy tego prawie nie robili i jak to jest możliwe he he :-p
Jak widać nasz utracony aniołek wrócił do nas .. niespodziewanie.. a jest przekochany przez całą naszą rodzinkę , a dzieci już się nie mogą doczekać jego narodzin :tak:

Kochana, ciesze się Twoim szczęściem :) Na FB nie zobaczę, bo mam inne. Jeżeli dostałaś wczoraj ode mnie PW na forum, to jak masz ochotę dodaj mnie. W poprzednim nie pamiętam hasła :p Co do ciąży, to ja z M odpuściliśmy sobie. We wrześniu chce iść do pracy. Oliwia idzie do zerówki, a Roksanka do przedszkola. Ale Oliwcia co i rusz pyta się mnie kiedy będzie kolejna dzidzia. Nawet wybrała miejsce, gdzie ma kojec stać.. hehe.. dzieci mają pokysły :p

Ponoć Ola też jest w ciąży, to prawda?

Tak Maluś to prawda , rozwiązanie ma w kwietniu . Spodziewa się blizniaków.
Nie czytałam wiadomości od Ciebie ale zaraz zajrzę . :-) masz pomysłowe dziewczynki nie ma co he he

Cześć Ewelinka :) u mnie w miarę dobrze , zaczyna mnie pobolewać lewa nerka od wczoraj a maluszek kopie jak szalony :tak:
A co u Ciebie ? Jak Kubuś ? :-D

reklama
Cześć dziewczyny, pamiętacie mnie jeszcze? Tak się u mnie układa teraz, że nie mam kiedy zasiąść do komputera. U nas ogólnie dobrze, dziewczynki póki co zdrowe, ale ciągle jeździmy po poradniach, z Nadią to co było, Majka ma gastroenterologa i alergologa do tego poradnię patologii wcześniaków, teraz szukamy na biegu rehabilitacji i jeszcze do logopedy zaczęłyśmy chodzić. Także ciężka sprawa.

Dziś mój mąż wyjechał do pracy i zostałyśmy same na czas dłuższy. Grono brzuszków się powiększa.

Malusiu kochana no tak może za czas jakiś znowu się zdecydujecie :*

Do góry