reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Agamemnon teraz to panika, że się nie rusza tak jak kiedyś ( wiem nie ma tyle miejsca), że ma większe przerwy (wiem to normalne, bo więcej śpią maluchy w ostatnim miesiącu ), a no i że coś pójdzie nie tak przy porodzie. A i chyba mam już pojedyncze skurcze czasem - wiem, że też to normalne:) a tez panikuję że zacznie się wtedy kiedy mój M będzie gdzieś i nie będę mogła się do niego dodzwonić i pojadę na porodówkę sama i w ogóle moja panika jest nieuzasadniona i chora, ale czasem mnie takie dni nachodzą:)

Mychunia do wtorku już tak niedaleko, że nie ma się czym denerwować:) Ja badania wszystkie zawsze robię dzień przed wizyta, żeby nie musieć czekać z wynikami:) sprawdza się ten sposób:)

reklama
ludzik tylko ja nie wiedziałam ile będę czekać na wyniki, bo robiłam jeszcze inne badania :tak:

a moja koleżanka wczoraj urodziła córcię 4 dni po terminie przez cesarskie cięcie... mała ma 61 cm 4550 g i 9 pkt :-)

a ja dziś w planach prasowanie i muszę się skończyć pakować, bo do rodziców jadę na weekend :tak:

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny :-) Dawno tu nie pisałam, ale cały czas Was podczytywałam, teraz spróbuję znowu się udzielać. 3.07 przez cc przyszła na świat nasz druga córeczka- Zosia:-)

mychunia niby norma jest do 140, ale lekarz najlepiej Ci powie, trzymam kciuki, żeby było ok :) pewnie każą Ci powtórzyć...

zeberka gratulacje :-D

Jeśli chodzi o prowadzenie auta w ciąży, to ja jeździłam prawie do samego końca, bo do pracy jeździłam autem :) pasy zapinałam, ale miałam taką poduszkę, która miała zaczep na dolną część pasa i on nie uciskał brzucha :) tak się przyzwyczaiłam do poduszki (ja jestem niska i z nią o niebo lepiej widziałam :-D), że jak małż ją zdemontował, to się nie mogłam przyzwyczaić :-D i kupiłam sobie zwykłą i teraz jeżdżę z poduszką :-D jedyne co mi przeszkadzało w ciąży w aucie, to to, że mi się ciężko było odwrócić :-p

Cześć :happy2:
My z już w domku, noc w swoim łóżku, kąpiel w wannie a nie pod prysznicem i od razu człek ma lepsze nastawienie :-D od rana pakujemy pozostałe klamoty i jutro wywóz mebli :-D i znów robota - tym razem przy wypakowywaniu i układaniu... :blink: oj teraz to już przez najbliższe kilkanaście lat się nie przeprowadzę :-D

Jestem.
Jeny, jak ja już zapomniałam jakie małe jest takie dzieciątko :rofl2: Na rękach ponosiłam, wózek powoziłam i teraz moge czekać :-p Grzeczny egzemplarz jej się trafił, jadł i spał. Zresztą widać po nim, ze spokojny człek. Oby mu tak zostało!
Ja coś dzisiaj jakaś bez pary jestem, nie wiem czy ciśnienie czy co.....nawet apetyt nie taki jak zwykle :baffled:No i ta godzina, a mi się już spać chce....

Ludziku, no to już kumam ten Twój strach :tak:

benfica, nie ma to jak swoje wyrko nie? Jeszcze tylko chwila i już będziecie na swoim całkowicie :tak:

zeberko gratulacje !

mychunia no właśnie, w razie jakby to z cytryną lepsze ponoć :tak:

reklama
agamemnon jak Ci się chce spać, to wykorzystaj, bo znów wstaniesz o 3 lub 5 :-D oj ja to marzę o tym, żeby bez żadnych skrupułów położyć się spać o 21 i wstać o 9 ;-) także póki możesz - śpij :-D

Ja dziewczynki znów się żegnam na trochę, bo w nowym mieszkaniu na razie nie będziemy mieć neta, bo musimy załatwić... nie wiem, kiedy to popchniemy, ale stawiam, że w ciągu 2tyg... także jeśli któraś urodzi, to życzę, żeby poszło gładko, lekko i przyjemnie :blink:

Do góry