reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Iwo - no wtedy nie dało się już pracować, bo firmę jak to mówi moja córka "ciachrali" wiec wszystkie w ciąży na L4 pouciekały, a zaszło chyba z 7 dziewczyn, co by u "starego" pracodawcy urodzić. Nie pracowałam ale tez nie leniłam się totalnie ;-) nawet na basen chodziłam :happy2: teraz tez myślę czy nie zacząć bo jak zeszły upały to mi się coraz więcej chce

... ja lubię wrzesień ;-) wszystko wraca do normy

Ostatnia edycja:
reklama
Mychunia według moich norm to już jesteś ponad norma, u mnie na wynikach było do 140 norma, ja miałam 132 i lekarz mi powiedział, że jestem w górnej normie:)

Ja generalnie nie mam problemu się zmieścić za kierownicą, i nóg mi nie brakuje, ani rąk, ale stwierdzam, ze jak nie muszę to nie chcę już prowadzić:)

A ja dziś na obiadek mam żeberka z ziemniaczkami i mizerią:) hmm najbardziej nie mogę się doczekać tej mizerii i ziemniaków:) Lubię na talerzu robić sobie takie błotko na talerzu:)

Cyntia muszę tą Twoją sałatkę ziemniaczana wypróbować:) ja zawsze robiłam taką typową tylko ziemniaki i ogórki.

Co do przytycia ja mam teraz +12:) no nie jest źle, niech się mała urodzi i będziemy spacerować i spacerować i spacerować:):) tylko żeby jesień nie była zbyt deszczowa:)

Ludzik a jakie miałaś wypisane normy na po godzinie? a Ty jeszcze 5 dni i będziesz donoszona!!!:-)

Ostatnia edycja:
nie mam po godzinie, bo nie miałam robione po godzinie. tylko raz, po 2 godzinach. tak za chwilę będę donoszoną miała ciążę, a ja zaczynam coraz bardziej wariować, że coś jest nie tak.

Mychunia nie denerwuj się tylko do lekarza idź:) kiedy masz wizytę?? a dla uspokojenia nie jedz za dużo cukru, owoców typu winogrona arbuz itd:) i będzie okej:)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej!
Od rana walczę z internetem. Mam w play bezprzewodowo i co miesiąc pod koniec miesiąca jest problem bo transmisja danych wykorzystana i net chodzi jakby chciał a nie mógł. Nie wiem kiedy ja te 7GB wykorzystałam. :confused:Zazdzwoniłam zeby umowę zmienić na większy transfer to od ręki nie można, musze czekać na telefon. Mam drugiego sztika więc za 5 zeta na razie załadowałam co by chwile mieć ze światem łączności.
Gotuję ziemniory na sałatkę - jednak będzie tradycyjnie warzywna bo syn mój mówi, ze taką to zje. Ale nie omieszkam wypróbować tej z boczusiem :tak:

Ludziku jakie wariowanie, że co nie tak?? Wszystko jest jak należy! :tak:Ja to znowu zastanawiam się, kiedy mnie chwyci - czy w nocy czy w dzień. Z Hubertem czop odpadł mi koło godz 24, po 4 godz byłam na porodówce oczywiście z bólami. Urodziłam o godz 17:10 :zawstydzona/y:

mamoTomAni where are You??

Dziewczyny karmiące cycem mam pytań kilka - więc może założę oddzielny wątek laktacyjny i będzie mi miło, jak odpowiecie :tak:
Oto temat: https://www.babyboom.pl/forum/stara...ystko-o-karmieniu-piersia-72363/#post10953680

Ostatnia edycja:
Do góry