reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Benfica, w śluzie paski krwi, to oznacza, że powoli odchodzi czop. Czop przy Oliwce odszedł mi w dniu porodu przy sączących się wodach, a przy Roksance miesiąc wcześniej :)

Teraz wiadomość od Benficy: "Od 4:30 jestem na porodówce".

Kochana, miałaś przeczucie :D Jesteś w prawie 38 tygodniu, to nie jest źle.

Dziewczyny trzymajcie kciuki za Benficę :D Jak będę coś więcej wiedzieć napiszę. Specjalnie teraz weszłam, bo dostałam SMSa i chciałam Was powiadomić :p

Madziulek, ciesze się, że ze szwem lepiej. Ja rodziłam dwa razy SN i po drugim porodzie miałam problemy. Do 9 tygodnia w ogóle się nie goiło i czasami jeszcze odczuwam ból przy stosunku, ale jest lepiej. Jak uważasz z tą maścią, to sparuj. Dla mnie skuteczne jest woda przegotowana z sodą :) Fajnie, że chrzciny macie 5.07, ja Oliwkę chrzciłam 10.07 :) A co do cywilnego, to coś na przeszkodzie stoi, że się jeszcze zastanawiacie? Powodzenia i ucałuj Stasia od cioci forumowej :D

reklama
Benfica - juppiii. Czekamy na Grzesia!!!! Oby szybko i w miarę bezboleśnie!!!!!!!!!!!!!

o rany ale wieści z rana. Benfica trzymaj się !!! Dziś ladna data na poród :) Mocno Wam kibicujemy :)

Ja korzystam jak Nadia ma chwile drzemki. Przed chwilą robiąc herbatę poparzyłam sobie ręke i okropnie piecze :/
muszę ogarnąć mieszkanie nim mój łobuz wstanie. Będę zaglądała i sprawdzała co u Benfici

O kurcze Benfica, to trzymam mocno kciuki!:-) Oby szybko poszlo!
A ja myslalam, ze moze mi Amelka zrobi urodzinowy prezent ale sie nie zapowiada, a tu najprawdopodobniej Grzes sie urodzi w ten piekny dzien:-D

reklama
Wiki marchew cyntia .dzięki . A u mnie bez zmian wody dalej lecą i wydaje ok sie ze więcej troszkę . Więc czekam nadal jutro kończy sie 32 tydzień . I zaczyna 33 . Jak by tak do 36 wytrzymać to fajnie by było ale jak pomyśle ze tyle mam tu jeszcze spędzić to mnie przeraża .

Do góry