reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Hej!
Zapowiada się znów fajny dzień bo słońce świeci i niebo niebieściutkie :-) No ale plan mam nieco inny - trawe musze skosić :sorry:Wiem wiem, niedziela.....ale u mnie na osiedlu jakoś każdy w niedziele czymś tarabani więc choć raz potarabanię ja. Zresztą i tak na dwa razy muszę kosić bo w jeden dzień wszystkiego nie dam rady.
Jutro w przedszkolu mam Dzień Mamy, muszę jakieś ciasteczka upiec :confused2:

mamoTomeczka koniecznie pokaż już zrobiony pokoik :tak:Zazdroszczę Ci, że już masz spokojną głowę co do tego. Ja mam mieć niby w tym tyg przeprowadzkę na górę ale mój M coś zachorował i prawą ręką ruszać nie może więc ciekawe kiedy on to zrobi :-(

benfica ciągle myślę co tam u Ciebie i jak Maluszek :-):tak:

reklama
Cześć laski :-) ja dziś tylko na minutkę. Przywitam się tylko i uciekam. Jutro Was nadrobię.

Benfica już :szok: GRATULUJĘ :tak: rzeczywiście szybko Ci poszło :-)

my dziś wracamy do domku z tej komunii, aż strach w taką duchotę jechać :no:

pozdrowionka dziewczynki :tak:
do juterka

Ostatnia edycja:
Madziulek fajnie, że szybko macie chrzciny. My będziemy chcieli na początku sierpnia chrzcić, bo tak planowany chrzestny będzie miał urlop, a 300 km musi przyjechać. A z cywilnym to się szybko załatwia i z pewnością zdążycie ze wszystkim :)

Kasiula spóźnione, ale szczere życzenia dla Synka. Sto lat Maleńki :* Lepiej trzymaj ile się da i jak dajesz radę to warto trochę poczekać, aby Maleństwo było jak najbardziej rozwinięte i gotowe do życia na zewnątrz :)

Mycha STO LATEK i wszystkiego naj naj :*

Benefica to zazdroszczę, że masz już synka przy sobie :*

mamaTomeczka to nie dość, że zakupowy dzień to jeszcze taka niespodzianka w domku. Super ;) Dzieci rosną, moja też przez jakieś 2 miesiące urosła, wczoraj jej robiłam przegląd ciuszków i padłam, cała reklamówa za małych ubranek....

Agamemnon u mnie w bloku też nikt nie przestrzega niedzieli z resztą ja też nie. Jak mam coś do zrobienia to robię ;)

Wczoraj nawet nie miałam kiedy wejść na BB, prawie cały dzień spędziliśmy u mojego taty stąd też moja nieobecność :) Ale widzę, że w jeden dzień się tyle zmieniło... Zaraz coraz więcej nas się rozsypie.

Miłej niedzieli, pozdrawiam

Benfica - GRATULACJE! Na pewno jesteś przeszczęśliwa :)

U nas wczoraj było brzydko i ponuro, za to dziś ciepełko :-)

hej dziewczyny

Ale dziś tutaj cisza...weekend :)

U nas dzień całkiem przyjemny, mąż jednak został w domu. Namówiłam go na wyjazd do ikei, kupiłam co chciałam więc od razu humor lepszy.
Wieczorem byli teście, Nadusia się popisywała chodzeniem i było bardzo sympatycznie. Teściowa przywiozła mi od swojej córki dla mnie luźniejsze bluzki wiec mam w czym chodzić.

Miłego wieczoru, a jutro zaś nowy tydzień :)

Hej hej!
Witam się z ciśnieniem porannym 76/41 (puls 65) :-D
Słoneczko świeci więc i humor jest. Lecę zaraz do Lidla ;-)bo dzisiaj są za 34,99 sandały dla dzieciaków więc kupię synowi. Też mają dobre jakościowo buty!
Na godz 11 w przedszkolu impreza z okazji Dnia Mamy więc trzeba jechać chociaż tak szczerze przy kamerze to mi sie nie chce :zawstydzona/y:Upiekłam dwa rodzaje ciasteczek i mam nadzieje, że wystarczy.

Miłego dnia! :-)

Agamemenon- witaj w klubie niskociśnieniowców ale tak niskiego jak Ty jeszcze nigdy nie miałam:/

życzę wam miłego dnia mamusie:)

Cześć dziewczyny,

dzisiaj pogoda u nas dopisuje. Wstałyśmy o 7 i zdążyłam ogarnąć kuchnię, Nadię, naszykować jej kakao i śniadanko i wstawić pranie. Zaraz muszę je wywiesić obok pościeli, która już się wietrzy :) Prałam pościel Nadii i dorzuciłam kilka ostatnich dobitków dla Majki, bo stwierdziłam, że kiedyś trzeba to zrobić :) Miałam w weekend spakować torbę szpitalną już do porodu i co.... Skończyło się na liście rzeczy potrzebnych, które spakować muszę :) Może kiedyś ją spakuję.

Miłego dnia, ja dopijam kawę i biorę się dalej za robotę.

hej dziewczęta

Wszystkiego dobrego dla mam juz obecnych i przyszłych :)

Moje dziecko nie zlitowało sie nade mną i już o 5 wstała, radosna i gotowa do zabawy. Teraz ma już drzemkę, a jak wstanie pójdziemy na zakupy obiadowe.
Dziś chcę się umówić do fryzjera, podciąć z parę cm włosow, mam gęste wiec latem gorąco i cieżko w nich.
Ja tez juz pranie zrobiłam, wywiesiłam i się suszy. Od jutra ma się popsuć pogoda wiec wolałam dziś to zalatwić.

Kinia a z torbą mam to samo, codziennie wkładam do niej cos nowego, bo nie mogę się zebrać, by naraz spakować :)

reklama
Agamemnon - jak ty fynkcjonujesz przy takim ciśnieniu ?:) od soboty mają być croocs' y i chyba się skusze bo młoda tylko w takich w lato pomyka.

Kinia , Wikki - ja niby torbę miałam spakowana a jak trzeba było do szpitala jechać to się okazało że jeszcze na gwałt poszukiwałam rzeczy bo niekompletna była :(

Benfica - nie mogę się doczekać fotek Grzesia :)

W znów w szpitalu już po pobraniu krwi. Niedługo przyjdzie nasza lekarka to powie jaki ma dalszy plan.

Do góry