reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Benfica, w śluzie paski krwi, to oznacza, że powoli odchodzi czop. Czop przy Oliwce odszedł mi w dniu porodu przy sączących się wodach, a przy Roksance miesiąc wcześniej :)

Teraz wiadomość od Benficy: "Od 4:30 jestem na porodówce".

Kochana, miałaś przeczucie :D Jesteś w prawie 38 tygodniu, to nie jest źle.

Dziewczyny trzymajcie kciuki za Benficę :D Jak będę coś więcej wiedzieć napiszę. Specjalnie teraz weszłam, bo dostałam SMSa i chciałam Was powiadomić :p

Madziulek, ciesze się, że ze szwem lepiej. Ja rodziłam dwa razy SN i po drugim porodzie miałam problemy. Do 9 tygodnia w ogóle się nie goiło i czasami jeszcze odczuwam ból przy stosunku, ale jest lepiej. Jak uważasz z tą maścią, to sparuj. Dla mnie skuteczne jest woda przegotowana z sodą :) Fajnie, że chrzciny macie 5.07, ja Oliwkę chrzciłam 10.07 :) A co do cywilnego, to coś na przeszkodzie stoi, że się jeszcze zastanawiacie? Powodzenia i ucałuj Stasia od cioci forumowej :D

reklama
Benfica - juppiii. Czekamy na Grzesia!!!! Oby szybko i w miarę bezboleśnie!!!!!!!!!!!!!

o rany ale wieści z rana. Benfica trzymaj się !!! Dziś ladna data na poród :) Mocno Wam kibicujemy :)

Ja korzystam jak Nadia ma chwile drzemki. Przed chwilą robiąc herbatę poparzyłam sobie ręke i okropnie piecze :/
muszę ogarnąć mieszkanie nim mój łobuz wstanie. Będę zaglądała i sprawdzała co u Benfici

O kurcze Benfica, to trzymam mocno kciuki!:-) Oby szybko poszlo!
A ja myslalam, ze moze mi Amelka zrobi urodzinowy prezent ale sie nie zapowiada, a tu najprawdopodobniej Grzes sie urodzi w ten piekny dzien:-D

reklama
Wiki marchew cyntia .dzięki . A u mnie bez zmian wody dalej lecą i wydaje ok sie ze więcej troszkę . Więc czekam nadal jutro kończy sie 32 tydzień . I zaczyna 33 . Jak by tak do 36 wytrzymać to fajnie by było ale jak pomyśle ze tyle mam tu jeszcze spędzić to mnie przeraża .

Do góry