reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Oo jaaaa BENFICA mocno trzymam &&&&& za szybki poród!

KASIULA 100 lat dla synusia :-) trzymaj sie w tym szpitalu..ja wczoraj wróciłam do domu i nakazem bezwzględnego leżenia ale jestem w domu a to ważne.. Damy rade!

MYCHA najlepszego! :*

reklama
Benfica super czekamy na wiadomości i życzę szybkiego porodu;-)
Mycha sto lat;-)

Ostatnia edycja:
O dzizes benfica trzymam kciukasy !!!!! :-):-):-)
Matko, aż mnie wzdrygnęło i normalnie zapomniałam co mam pisać :-)

Natkusia w moim przypadku by nie wypaliło lezenie w domu bo nie było by komu przy mnie chodzić a tu jedzenie podają a w dodatku mały by chciał sie bawić i by mnie ciągnął . Więc juz jak mam leżeć ty wolę tu. Dzięki za życzonka .

Mycha - Spełnienia marzeń!!!!!!! Dzień się jeszcze nie skończył:-D

Benfica - mam nadzieje że już po wszystkim :tak: tylko z ekscytacji nie piszesz:-D

reklama
Mama Tomeczka - ja się dziś skusiłam w Lidlu na te różowe spodenki akturat było 62/68:sorry2: Kofaniutki ten twój małż:cool2:

Do góry