reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

na staraczkach się jakoś dziwnie znów robi :baffled:

boję się trochę jutra, bo mam prenatalne.... trzymajcie kciuki
Cyntia cieszę się, że Cię wypuścili do domu :tak:

Kinia
zaciskam kciuki żebyś jak najdłużej wytrzymała w dwupaku i żeby wszystko było ok :tak:

Maluś kochana co słychać? dalej nie mam dostępu do grupy zamkniętej :-(

reklama
phoebe to u Was szybko wypuszczają :happy2: u nas trzeba spędzić 3 doby w szpitalu, bo inaczej nfz nie odda kasy szpitalowi... :dry:

cyntia dobrze, że już wyszłaś, i że skurcze się uspokoiły :* obyś już nie musiała wracać do szpitala - jedynie na poród :tak:

ewka
ja też będę używać wózka po Gabrysiu, nie jest w złym stanie, a sporo się zaoszczędzi :tak:

mychunia to ja już trzymam kciuki za jutro :*

Cześć :happy2:

Ja za 2godz idę na ktg, muszę przed tym ogarnąć chałupę... :dry: to jest fenomen, bo sprzątam codziennie, a wieczorem moi panowie robią taki bałagan, że masakra... i codziennie od rana trzeba ogarniać... :dry: a dziś mi się tak nie chce... :baffled:

Kinia - &&&&& wytrzymaj jeszcze odrobinę!

Ewka - ja mam w planach kupić używany. Już nawet na allegro widzę :) ale jakoś za wcześnie przecież. Pokaż fotkę!

Mychunia - twój suwaczek o 4 tyg młodszy :)

Cyntia - pisz co i jak.

Hej dziewczyny! Piekna pogoda dzisiaj:) ja sama jestem do jutra bo D wyjechal slubowo. Troche mi sie nudzi samej, ale damy rade:)

Kinia ciesze sie, ze z dzidzią ok:) obys szybko do domu wrocila, w dwupaku oczywiscie:)

Cyntia fajnie ze juz wrocilas:)

Iwo my tez z D zdecydowalismy ze chyba kupimy uzywany bo mozna lepszy kupic i taniej niz nowy.

Dziewczyny jakbym podjechala do szpitala i powiedziala ze chce sprawdzic czy z dzieckiem ok to by mi zrobili ktg?

Czuje sie dobrze, czuje Mala tak jak wczesniej. Tylko ona sie chyba przesunela bo po prawej stronie brzucha mam czasem takie wybrzuszenie i tam ja najbardziej czuje i mysle ciagle czy to dobrze. Lekarz mi powiedzial ze jak wszystko ok to nie bedziemy robic w czwartek ktg zebym nie musiala przyjezdzac tylko w piatek od razu na wizyte do niego. I tak siedze i mysle ze moze jednak pojechac ze to ze tamto, masakra:)

grzanka jedź.... teraz się ciepło zrobiło, ciężej się nam oddycha itp... ja jestem po ktg, zaraz opiszę na wizytowym co i jak, ale nie wiem, czy jutro nie zostanę w szpitalu... bo jutro mam znów przyjść raniutko na ktg, także nie zastanawiaj się tylko jedź :*

Dziewczyny o co chodzi z tymi zdobyczami w profilu? Mam tak zaśmieconą przez nie skrzynkę, że masakra...

Ostatnia edycja:
Benfica a ktory Ty jestes tydzien? Na tel nie widze tego. A czujesz jakos inaczej ruchy Malego?

Ja tez dostaje takie wiadomosci, nie wiem co to:/

grzanka skończonych 37tc wg OM, czuje ruchy generalnie, ale czuję też, że Grześ ma już ciasno :/ czasem jakby mi brzuch rozrywało :/ mam 98cm w pasie, o 2cm więcej niż przy Gabrysiu i naprawdę jest mega napięty :/ żałuję tylko, że nie miałam dawno usg i nie znam szacunkowej wagi Grzesia, byłabym wtedy spokojniejsza, gdyby trzeba było jednak szybciej rozwiązać :/

reklama
Aha. No ja nie mam az takiego napietego brzucha, jest ciasniej ale Mala ma miejsce jeszcze:)

Moze ok 3 moglby juz miec czy nie? Moja 2 tyg temu miala 2139:)

Do góry