reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

reklama
to fakt, często tutaj trzeba tupnąć nogą aby się ktoś zainteresował - jak już się człowiek dostanie do specjalisty to super, opieke ma już zapewnioną... ja ostatnio się poryczałam w gabinecie u lekarki - bo tak mnie olała... i moją niedoczynność tarczycy - powiedziała, że wyniki mam ok, i nie będzie się sluchać jakieś lekarza z innego kraju... i w ogóle leki mam odstawić! Skończyło się tak, że skierowała mnie do ginekologa i jeszcze jakieś lekarza... wieczorem do mnei zadzwoniła, że faktycznie dla kobiet w ciąży są inne normy i od razu w trybie pilnym kieruje mnie do endokrynologa dla kobiet w ciąży... tyle, że ja nadal czekam na list!

Agamemnon - cieszę się Twoim szczęściem!!!

Phoebe - bedziesz miala jutro to usg?

Aga - pawik powiadasz :-) SUPCIO!

Mar-chew, w takim razie trzymam &&&&& abyś szybko dostała ten list :*

Dziewczyny, w wątku "Lista rozpakowanych mam" napisałam ile po porodzie Ania ważyła i mierzyła :)

Ostatnia edycja:
witam Was, wróciłam z pracy po 3 godzinach. Jednak to nie były mdłości, w pracy zaczął boleć mnie żołądek, głowa i zaczęło mną trząść :(
Albo się czymś zatrułam albo już nie wiem. Teraz już lepiej. Jutro o 17 mam pierwszą wizytę u ginekologa, mam nadzieję, że wszystko jest ok. Trzymajcie proszę kciuki bo się martwię. Dzisiaj bylam tylko u internisty żeby wziąć zwolnienie na dzisiaj..

Ja tylko na chwilę :-)
agniecha trzymaj się, kciuki żeby wszystko było ok:-)
A ja proszę o trzymanie za mnie kciuków- jutro mam usg połówkowe:-)

Ja jestem już padnięta to krótko tylko napiszę, że po wizycie przynajmniej wiem na czym stoję. Więcej info w wizytowym :)

Dobranoc

reklama
Próbowałam Was podczytać ale nie jestem w stanie nadgonić:-(
Tyle się u Was dzieje moje Kochane a co dopiero u mnie!!!!! :-)

Teraz nie śpię bo mnie boli:-( wcześniej miałam zastrzyki ale teraz już nie. Naszczęście mam czopki co też działają więc teraz sobie skorzystałam że mi pielęgniarka zostawiła... Myślałam że wytrzymam no ale się nie da:-/ choć ostatnio i tak miałam o 17 więc długo wytrwałam.

Za trochę ponad dwie godziny będzie 6.00 i będę wstawać. Trochę się boję bólu...:-( ale dam radę... Jakoś muszę...

Mała je narazie dość rzadko więc odpoczywam póki jej nie mam przy sobie. Jak będzie dziś ze mną dobrze to może mi ją już dadzą:-)

Wczoraj się dowiedziałam że tu jest taka ordynator od dzieci że bardzo rzadko daje 10 pkt :-D
I wogóle zachwycała się jakie śliczne dziecko. O czym też nigdy nie mówi :-D
Ania ma długie rzęsy:-) chyba po tatusiu bo ja mam krótkie...
No i czarne włosy:-D a te to już chyba po sąsiedzie:-D hehe

Jest taka cudowna!!<3 Naprawdę idealna!!<3
Bardzo ją kochamy!!<3

Do góry