reklama
Mar-chew
Fanka BB :)
to fakt, często tutaj trzeba tupnąć nogą aby się ktoś zainteresował - jak już się człowiek dostanie do specjalisty to super, opieke ma już zapewnioną... ja ostatnio się poryczałam w gabinecie u lekarki - bo tak mnie olała... i moją niedoczynność tarczycy - powiedziała, że wyniki mam ok, i nie będzie się sluchać jakieś lekarza z innego kraju... i w ogóle leki mam odstawić! Skończyło się tak, że skierowała mnie do ginekologa i jeszcze jakieś lekarza... wieczorem do mnei zadzwoniła, że faktycznie dla kobiet w ciąży są inne normy i od razu w trybie pilnym kieruje mnie do endokrynologa dla kobiet w ciąży... tyle, że ja nadal czekam na list!
Malusiolka
Potrójna mamusia :D
Mar-chew, w takim razie trzymam &&&&& abyś szybko dostała ten list :*
Dziewczyny, w wątku "Lista rozpakowanych mam" napisałam ile po porodzie Ania ważyła i mierzyła
Dziewczyny, w wątku "Lista rozpakowanych mam" napisałam ile po porodzie Ania ważyła i mierzyła
Ostatnia edycja:
agniecha83
witam Was, wróciłam z pracy po 3 godzinach. Jednak to nie były mdłości, w pracy zaczął boleć mnie żołądek, głowa i zaczęło mną trząść
Albo się czymś zatrułam albo już nie wiem. Teraz już lepiej. Jutro o 17 mam pierwszą wizytę u ginekologa, mam nadzieję, że wszystko jest ok. Trzymajcie proszę kciuki bo się martwię. Dzisiaj bylam tylko u internisty żeby wziąć zwolnienie na dzisiaj..
Albo się czymś zatrułam albo już nie wiem. Teraz już lepiej. Jutro o 17 mam pierwszą wizytę u ginekologa, mam nadzieję, że wszystko jest ok. Trzymajcie proszę kciuki bo się martwię. Dzisiaj bylam tylko u internisty żeby wziąć zwolnienie na dzisiaj..
agniecha83
mam jutro i w piątek wolne dlatego wzięłam tylko dzisiaj, zobaczę jak sie będę w piątek czuła bo cały weekend do pracy idę
Kinia1
Wrześniowa mama '10
Ja jestem już padnięta to krótko tylko napiszę, że po wizycie przynajmniej wiem na czym stoję. Więcej info w wizytowym
Dobranoc
Dobranoc
reklama
Próbowałam Was podczytać ale nie jestem w stanie nadgonić:-(
Tyle się u Was dzieje moje Kochane a co dopiero u mnie!!!!! :-)
Teraz nie śpię bo mnie boli:-( wcześniej miałam zastrzyki ale teraz już nie. Naszczęście mam czopki co też działają więc teraz sobie skorzystałam że mi pielęgniarka zostawiła... Myślałam że wytrzymam no ale się nie da:-/ choć ostatnio i tak miałam o 17 więc długo wytrwałam.
Za trochę ponad dwie godziny będzie 6.00 i będę wstawać. Trochę się boję bólu...:-( ale dam radę... Jakoś muszę...
Mała je narazie dość rzadko więc odpoczywam póki jej nie mam przy sobie. Jak będzie dziś ze mną dobrze to może mi ją już dadzą:-)
Wczoraj się dowiedziałam że tu jest taka ordynator od dzieci że bardzo rzadko daje 10 pkt
I wogóle zachwycała się jakie śliczne dziecko. O czym też nigdy nie mówi
Ania ma długie rzęsy:-) chyba po tatusiu bo ja mam krótkie...
No i czarne włosy a te to już chyba po sąsiedzie hehe
Jest taka cudowna!!<3 Naprawdę idealna!!<3
Bardzo ją kochamy!!<3
Tyle się u Was dzieje moje Kochane a co dopiero u mnie!!!!! :-)
Teraz nie śpię bo mnie boli:-( wcześniej miałam zastrzyki ale teraz już nie. Naszczęście mam czopki co też działają więc teraz sobie skorzystałam że mi pielęgniarka zostawiła... Myślałam że wytrzymam no ale się nie da:-/ choć ostatnio i tak miałam o 17 więc długo wytrwałam.
Za trochę ponad dwie godziny będzie 6.00 i będę wstawać. Trochę się boję bólu...:-( ale dam radę... Jakoś muszę...
Mała je narazie dość rzadko więc odpoczywam póki jej nie mam przy sobie. Jak będzie dziś ze mną dobrze to może mi ją już dadzą:-)
Wczoraj się dowiedziałam że tu jest taka ordynator od dzieci że bardzo rzadko daje 10 pkt
I wogóle zachwycała się jakie śliczne dziecko. O czym też nigdy nie mówi
Ania ma długie rzęsy:-) chyba po tatusiu bo ja mam krótkie...
No i czarne włosy a te to już chyba po sąsiedzie hehe
Jest taka cudowna!!<3 Naprawdę idealna!!<3
Bardzo ją kochamy!!<3