reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Phoebe
- nie masz małych dzieci, ja bym się pakowała do taxi i jechała na dyżur choćby z nimi. Nie stracisz tego maleństwa!!

Julka - bardzo mi przykro, że musiało Was to spotkać. Dobrze że badania wyszły optymistycznie. Jeśli kiedyś będziecie gotowi podjąć kolejne starania nie będziesz tkwiła w niepewności.

Asicka - kochana &&&&&&&&&& za szybkie rozwiązanie. Swoją drogą to szykują się nam tu niezłe emocje od wiosny!

Agamemnon - &&&&& za dobre wieści jakie nam jutro przyniesiesz:tak:

U mnie dziś tempka w górę, test pozytywny, serduszko zaliczone i potworny ból jajnika więc - ANULKOWY BOCIANIE PRZYBYWAJ!!!!!!!!!!:-D

reklama
Cyntia nie duzo tego sluzu i jest lekkozabarwiony, zadnych skrzepow nie ma. Leze na ile moge, teraz juz bedzie spokoj bo dzieci w lozkach. Meza dopiero rano poinformuje. Ogolnie to nic mnie nie boli, moze to jakis grzyb lub inna infekcja sie przypaletala. Nie wiem czy za bardzo sie nie skupiam bo jakby mnie troche pieklo w srodku.

Iwo tutaj troche inne procedury sa, jutro rano zadzwonie do poloznej bo od tego tu sie wszystko zaczyna. Nawet do porodu musisz zadzwonic ze bedziesz do nich jechac.

Dziekuje dziewczyny ze jestescie :*

Phoebe - ja myślę że na emergency to by cię przyjęli, trzeba pościemniać im troszkę ;-)czekamy rano na wieści.

DOBREJ NOCKI!!!

Phoebe- na pogotowie zawsze możesz pojechać... tyle, że w środku nocy i tak za wiele nie pomogą... nawet nie wiem czy jest wtedy ginekolog w szpitalu? Wiem jak kiedyś pojechałam w środku nocy to do domu wróciłam - tyle, że mnie na usg umówili... Dzieci do 16 roku życia w UK nie można na noc samych w domu zostawiać... wiem bo koleżanka z pracy miała przez to dużo problemów - no chyba, że się nie ma takich "życzliwch" sąsiadów... Jak masz duże obawy zadzwoń pod 111 i powiedz im co się dzieje, jaką masz sytuacje i może sami Ci coś poradzą...

Marchew dlatego dzisiaj sie nie wybieram, a dzieci to nawet balabym sie same zostawic.

Iwo na pewno dam znac co i jak.

Dzieki dziewczyny jeszcze raz, poczytalam troche w necie i sie troszke uspokoilam. Bedzie dobrze!
Juz ide spac, jak wroce od lekarza to dam znac co sie dzieje. Dobranoc.

phoebe czekamy na wieści, wierzę, że będzie dobrze, ale lepiej dmuchać na zimne...mnie dr uczulała, żeby nie bagatelizować żadnego plamienia... :* :* :*

Cześć :-D

Miłej środy :-D

Dziewczyny - tak z innej beczki - macie już prezenty/pomysły na prezenty na Walentynki? My jakoś szczególnie ich nie obchodzimy, ale przydałby się chociaż jakiś drobiazg... a coś weny nie mam...

Ostatnia edycja:
Benefica ja też się cieszę, bo zaczynam się martwić. Fajnie tak posiedzieć i pogadać o pierdołach, zwłaszcza jak obie mamy dzieci i obie w ciąży jesteśmy, to te same problemy, tematy do rozmów i rozmyślania.

Julia bardzo się cieszę, że nie jest to żadna wada genetyczna, tylko przykro, że musiało się Wam to przydarzyć. Mam jednak nadzieję, że któregoś dnia będziecie mieć upragnione drugie dzieciątko, zdrowe i pełne energii. :*

Phoebe kochana dzwoń dzisiaj do położnej, jedź i sprawdź czy wszystko dobrze. Zdrówko maleństwa najważniejsze. Wiem jak to jest jak mąż po nocce, ale myślę, że w takiej sytuacji nie będzie miał nic przeciwko, żeby zostać z dziećmi.

IWO ja swojego bociana też do Ciebie przyzywam, tym razem musi się skończyć zielono i w końcu ujrzysz dwie upragnione kreseczki na teście :*

Cześć dziewczyny,

ja dzisiaj wściekła jak nie wiem, szefowa mężowego kombinuje i na złość, że do tego wrocławia pojechał nie chce mu dać zeszłej tygodniówki i on jej mówi, że nie ma nawet jak do pracy dojechać następnego dnia, a ona do niego "ja też nie mam pieniędzy!!!" Co za babsko okropne!!!!! jestem wściekła jak nie wiem, bo nie mam wyjścia i do lekarza iść muszę. Od rana aż zły humor mam i z nerwów jeszcze gorzej się czuję, brzuch mnie znowu strasznie boli z tych nerwów. Wkurzają mnie ludzie, którzy nie rozumieją tego, że inni czekają na wypłatę, bo mają pewne wydatki i niestety budżet dopasowany do tego kiedy to wynagrodzenie dostają. ehhhh

Miłego dnia w każdym bądź razie.

​ASICKA MAM NADZIEJĘ, ŻE JUŻ MASZ ANIĘ ALBO ZA CHWILĘ BĘDZIESZ MIAŁA JĄ PRZY SOBIE :*

Cześć dziewczyny :-) wybaczcie, że mnie nie było 2 dni, ale byłam tak zestresowana tymi badaniami połówkowymi, że nawet nie chciało mi się siadać do kompa :zawstydzona/y:

Phoebe
daj znać czego się dowiedziałaś, trzymam &&&&, nie martw się tylko, wszystko będzie dobrze :tak:

Kinia ta szefowa to jakiś potwór, jak można nie zapłacić komuś za wykonaną pracę? Ludzie są okrutni i bez sumienia :wściekła/y:

Asica mam nadzieję, że już urodziłaś :-) trzymam mocno &&&& daj znać jak tylko będziesz mogła :tak:

dziewczyny nie tak dawno pisałam, że czuje, że to będzie chłopczyk, ale myliłam się... to DZIEWCZYNKA :-) normalnie nie mogliśmy z mężem uwierzyć i doktor musiał 2 razy sprawdzać :-) jestem bardzo szczęśliwa :-) wszystko jest w porządku mała rośnie jak na drożdżach :happy2: :rofl:

reklama
Asicka - ale super niech maleńka zdrowo rośnie! Kochana ucałuj Anulke od Cioteczek !!!!!
Ha! Chyba lepiej się nie mogłam wstrzelić ;)

Ewcia - dziewczynki są slodziutkie. Koniec stresów, teraz tylko delektuj się ciążą!

Phoebe,Agamemnon - czekamy na wieści!!

Ale mam dobry humor :)

Do góry