reklama
Kinia1
Wrześniowa mama '10
Cześć dziewczynki, mnie cały weekend nie było to teraz jakoś się doczłapałam. Czuję się potwornie, mąż bardziej zainteresowany przeprowadzką swojej siostry niż moim samopoczuciem, więc znowu pół dnia sama z Nadią. Mdłości osiągają szczyty już parę razy byłam na krawędzi między mdłościami, a muszlą ;/ Oby tylko do końca trzeciego miesiąca, bo już ledwo daję radę
Widzę, że tutaj cichutko? Ja postaram się jeszcze zajrzeć, ale nie obiecuję, bo póki co staram się dużo leżeć jak Nadia nic ode mnie nie chce...
Widzę, że tutaj cichutko? Ja postaram się jeszcze zajrzeć, ale nie obiecuję, bo póki co staram się dużo leżeć jak Nadia nic ode mnie nie chce...
hej dziewczyny
Ja tez jutro wizytuje i już nie mogę sie doczekać.
Jakaś taka cisza na wątku. Ja w weekend byłam na wyjezdzie wiec nawet nie wchodziłam na forum. Dziś teściowa zrobiła specjalnie dla mnie pierogi z jagodami, o rany niebo w gębie w ogóle dziś to bym tylko jadla, ostatnio mało co mogłam patrzyć na jedzenie, a dziś jakaś niedojedzona jestem
Mikaa powodzenia jutro
Kiniaa współczuję mdłości, ja też mam ale już się zmniejszają i jest chyba lepiej
Ja tez jutro wizytuje i już nie mogę sie doczekać.
Jakaś taka cisza na wątku. Ja w weekend byłam na wyjezdzie wiec nawet nie wchodziłam na forum. Dziś teściowa zrobiła specjalnie dla mnie pierogi z jagodami, o rany niebo w gębie w ogóle dziś to bym tylko jadla, ostatnio mało co mogłam patrzyć na jedzenie, a dziś jakaś niedojedzona jestem
Mikaa powodzenia jutro
Kiniaa współczuję mdłości, ja też mam ale już się zmniejszają i jest chyba lepiej
Malusiolka
Potrójna mamusia :D
Wiikki, mikaaa, &&&&& za wizytę :*
Kinia <przytul> Bidulka. Będzie dobrze zobaczysz :*
Ja się strasznie czuje. @ nie ma i się martwię. Dzisiaj nad ranem lekkie skurcze mnie brały w podbrzuszu ;/ Mam nadzieje, że to dobry znak. Na wszelki wielki kupiłam sobie test i jutro zrobię. Jeżeli nie wyjdzie, to nie wiem co mam o tym myśleć, ale i tak idę we wtorek do lekarza.
Kinia <przytul> Bidulka. Będzie dobrze zobaczysz :*
Ja się strasznie czuje. @ nie ma i się martwię. Dzisiaj nad ranem lekkie skurcze mnie brały w podbrzuszu ;/ Mam nadzieje, że to dobry znak. Na wszelki wielki kupiłam sobie test i jutro zrobię. Jeżeli nie wyjdzie, to nie wiem co mam o tym myśleć, ale i tak idę we wtorek do lekarza.
Cześć kobietki
No ja w weekend się nie udzielałam, bo wszyscy w domu, więc i czasu brak
mika, wiikki &&&&&&&&&& za wizyty i czekamy na wieści
A ja od piątku mam jakiś wzmożony nawrót mdłości już było ok, a znów się przyplątało i to chyba z jakimś podwojeniem a wieczorami to przytulanko z muszlą musowe qrcze, a to już drugi trymestr...
W ogóle coraz trudniej mi się wstaje rano dziś miałam prezent, bo zamiast śniegu deszcz pada i czas, który mam przeznaczony na skrobanie auta mogłam przeznaczyć na doleżenie
No ja w weekend się nie udzielałam, bo wszyscy w domu, więc i czasu brak
mika, wiikki &&&&&&&&&& za wizyty i czekamy na wieści
A ja od piątku mam jakiś wzmożony nawrót mdłości już było ok, a znów się przyplątało i to chyba z jakimś podwojeniem a wieczorami to przytulanko z muszlą musowe qrcze, a to już drugi trymestr...
W ogóle coraz trudniej mi się wstaje rano dziś miałam prezent, bo zamiast śniegu deszcz pada i czas, który mam przeznaczony na skrobanie auta mogłam przeznaczyć na doleżenie
mikaaa
Fanka BB :)
Malusiolka I jak test? Mam nadzieję że na wizycie się wszystko wyjaśni.
benfica U mnie też ciężko ze wstawaniem... :/
Podziękuję za kciuki jak już będę po wizycie. Byle do wieczora... Ech...
benfica U mnie też ciężko ze wstawaniem... :/
Podziękuję za kciuki jak już będę po wizycie. Byle do wieczora... Ech...
Kinia1
Wrześniowa mama '10
Wiki no niestety mnie nie oszczędzają moje mdłości, zamiast ustępować to jest coraz gorzej.
Malusiu dziękuję :* Mam nadzieję, że Twój test będzie albo pozytywny, albo coś się wyjaśni w końcu z brakiem @.
Benefica moja szwagierka wymiotowała do 7go miesiąca, także mam nadzieję, że u Ciebie nie będzie aż tak źle.
Cześć dziewczyny, ja dzisiaj jakoś żyję, ale też nie jest za wesoło. Póki co się trzymam, przed śniadaniem były ogromne mdłości, zjadłam płatki z mlekiem (czyli to co jeść mogę jeszcze) i jakoś żyję
Malusiu dziękuję :* Mam nadzieję, że Twój test będzie albo pozytywny, albo coś się wyjaśni w końcu z brakiem @.
Benefica moja szwagierka wymiotowała do 7go miesiąca, także mam nadzieję, że u Ciebie nie będzie aż tak źle.
Cześć dziewczyny, ja dzisiaj jakoś żyję, ale też nie jest za wesoło. Póki co się trzymam, przed śniadaniem były ogromne mdłości, zjadłam płatki z mlekiem (czyli to co jeść mogę jeszcze) i jakoś żyję
reklama
Malusiolka
Potrójna mamusia :D
jutro nie idę do lekarza, bo do końca roku nie ma miejsc i nie może mnie przyjąć. ale za to idę jutro na bete . na teście widac z ledwością 2 kreske. nie dam zdjęcia, bo i tak na zdjęciu nie widać. jeżeli beta wyjdzie, to szybko ide prywatnie do lekarza , a jak nie wyjdzie, to wtedy będę się martwic.