reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

reklama
Cześć dziewczynki, mnie cały weekend nie było to teraz jakoś się doczłapałam. Czuję się potwornie, mąż bardziej zainteresowany przeprowadzką swojej siostry niż moim samopoczuciem, więc znowu pół dnia sama z Nadią. Mdłości osiągają szczyty już parę razy byłam na krawędzi między mdłościami, a muszlą ;/ Oby tylko do końca trzeciego miesiąca, bo już ledwo daję radę :(

Widzę, że tutaj cichutko? Ja postaram się jeszcze zajrzeć, ale nie obiecuję, bo póki co staram się dużo leżeć jak Nadia nic ode mnie nie chce...

hej dziewczyny

Ja tez jutro wizytuje i już nie mogę sie doczekać.
Jakaś taka cisza na wątku. Ja w weekend byłam na wyjezdzie wiec nawet nie wchodziłam na forum. Dziś teściowa zrobiła specjalnie dla mnie pierogi z jagodami, o rany niebo w gębie :) w ogóle dziś to bym tylko jadla, ostatnio mało co mogłam patrzyć na jedzenie, a dziś jakaś niedojedzona jestem :)
Mikaa powodzenia jutro :)
Kiniaa współczuję mdłości, ja też mam ale już się zmniejszają i jest chyba lepiej :)

Wiikki, mikaaa, &&&&& za wizytę :*

Kinia <przytul> Bidulka. Będzie dobrze zobaczysz :*

Ja się strasznie czuje. @ nie ma i się martwię. Dzisiaj nad ranem lekkie skurcze mnie brały w podbrzuszu ;/ Mam nadzieje, że to dobry znak. Na wszelki wielki kupiłam sobie test i jutro zrobię. Jeżeli nie wyjdzie, to nie wiem co mam o tym myśleć, ale i tak idę we wtorek do lekarza.

Wikki - to &&& za pomyślne wieści z frontu

Maluś - miałam link bepośrednio do tej stronki i nie widziałam że są watki poboczne :szok: ciekawa jestem jak twój jutrzejszy teścik:confused:

Cześć kobietki :happy2:

No ja w weekend się nie udzielałam, bo wszyscy w domu, więc i czasu brak :sorry2:

mika, wiikki &&&&&&&&&& za wizyty i czekamy na wieści :-D

A ja od piątku mam jakiś wzmożony nawrót mdłości :baffled: już było ok, a znów się przyplątało i to chyba z jakimś podwojeniem :baffled: a wieczorami to przytulanko z muszlą musowe :baffled: qrcze, a to już drugi trymestr...

W ogóle coraz trudniej mi się wstaje rano :cool: dziś miałam prezent, bo zamiast śniegu deszcz pada i czas, który mam przeznaczony na skrobanie auta mogłam przeznaczyć na doleżenie :-p

Malusiolka I jak test? Mam nadzieję że na wizycie się wszystko wyjaśni.
benfica U mnie też ciężko ze wstawaniem... :/

Podziękuję za kciuki jak już będę po wizycie. Byle do wieczora... Ech...

Wiki no niestety mnie nie oszczędzają moje mdłości, zamiast ustępować to jest coraz gorzej.

Malusiu dziękuję :* Mam nadzieję, że Twój test będzie albo pozytywny, albo coś się wyjaśni w końcu z brakiem @.

Benefica moja szwagierka wymiotowała do 7go miesiąca, także mam nadzieję, że u Ciebie nie będzie aż tak źle.

Cześć dziewczyny, ja dzisiaj jakoś żyję, ale też nie jest za wesoło. Póki co się trzymam, przed śniadaniem były ogromne mdłości, zjadłam płatki z mlekiem (czyli to co jeść mogę jeszcze) i jakoś żyję :D

reklama
jutro nie idę do lekarza, bo do końca roku nie ma miejsc i nie może mnie przyjąć. ale za to idę jutro na bete . na teście widac z ledwością 2 kreske. nie dam zdjęcia, bo i tak na zdjęciu nie widać. jeżeli beta wyjdzie, to szybko ide prywatnie do lekarza , a jak nie wyjdzie, to wtedy będę się martwic.

Do góry