reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

reklama
Maluś no to po cichuteńku gratki :) czekam na wyniki bety :) benfica no ja piątek z podwójną siłą przytulałam kibelek, a też już pisałam, że mi mdłości przeszły(ale 2 dni zapomniałam wziąć tabletek i sądzę, że dlatego mdłości wróciły ;)). A co do tych mdłości to mam pewną teorię. Więc dopóki brałam kwas foliowy to żygawki codzienne, a mój J był kiedyś u swojej ulubionej i zaufanej lekarki i poleciła mu żebym zamiast kwasu foliowego brała PRENATAL na 1 trymestr i szczerze Wam powiem, że jakby ręką odjął, mdłości i wymioty minęły. Teraz gin kazała brać Prenatal Duo na 2 trymestr i też dobrze się czuję :) więc polecam bo testowałam :)

ewka to może spróbuję tego Prenatalu... ale jak mnie się zapomni o kwasie foliowym, to jakoś nie widzę różnicy :dry:

malus no to &&& za jutro :szok: jeśli okaże się, że fasolka, to będzie jeszcze większy psikus niż u mnie :-D a ten lekarz nie przyjąłby Cię tak bez zapisu, jakbyś powiedziała jaką masz sytuację? Zdarzają się jeszcze ludzie wśród lekarzy, a chyba zdają sobie sprawę, że ktoś może nagle wizyty potrzebować i powinni mieć jakieś dodatkowe miejscówki na czarną godzinę...

kinia nie strasz tymi wymiotami :szok:

MALUŚ ja bym na Twoim miejscu od razu poszła prywatnie do gina.. ostatnio też testy Ci wyszły, beta Ci wyszła a ciąży nie było.. Ja się boje, że twój organizm wariuje i niewiadomo czy wierzyć jutrzejszej becie :dry: mam nadzieje, że będzie dobrze!

WIKI MIKA &&&&&&&&&&&&&&&&!!

Ja od kilku dni nie mam objawów i czuje się rewelacyjnie :-D jedynie mnie senność i zaparcia męczą a tak to super ;-)
więc Wam trochę przesyłam dobrego samopoczucia ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^!!

Benfica, faktycznie byłby to psikus, ale szczerze napisze, że się ciąży boje. Moja teściowa 2 dni temu powiedziała mi tak.. "Nie dobrze, że masz takie długie cykle, szybko wpadniesz" ;/ Nikt nie wie, że się staramy. Ale jak się uda, to będzie wielka wojna w domu. Ja wiem, że to nasza sprawa, ale boje się kolejnej kłótni ;/ Przez to mam ostatnio nerwobóle i to mocne ;/

Natkusia, prywatnie mogę iść, ale w tym miesiącu nie dam rady, bo nie jestem wstanie dać za wizytę 250 zł. Lekarz wie jaka sytuacja u mnie jest, ale od tak nie przyjmie, bo już tyle pacjentek bez zapisu przyjął, że teraz jak przyjmie, to będzie mieć kłopoty. Mój M w poprzednim miesiącu był 10 dni na chorobowym i stracił przez to bardzo dużo kasy. Dlatego też idę jutro na betę i zobaczymy, ciąża czy nie. Jak nie, to wtedy będę martwić się.

Dziewczynki Kochane, współczuje Wam mdłości. Wiem co przeżywacie, bo tak miałam przez dwie ciąże <przytul>

Maluś - noż ku..a co za babsztyl!!!!!! czemu ona wogóle sie interesuje twoimi cyklami?
Nic się nie bój, dobrze będzie :tak::tak::tak:

niestety przynoszę złe wieści..

Suselek była u lekarza i jest źle, czeka na poronienie.. i prawdopodobnie będzie miała zabieg :-:)-:)-:)-(

Malusiu mam nadzieję, że to jednak fasolinka, trzymam kciuki za betę :*

Benefica mam nadzieję, że Ci to przejdzie szybko :(

Ewka Fajna informacja z tym Prenatalem, przyda się, bo ja szukam właśnie dobrych witamin.

reklama
Malusiolka Twoja teściowa jest po prostu "jedyna w swoim rodzaju"... :/
Natkusia Nawet nie mów... :( suselku Bardzo współczuję ;(
Kinia Mnie też przepisał te Prenatal, ale wypróbuję dopiero jak skończę Centrum Matherna.

Jestem po wizycie, ale idę do odpowiedniego wątku.

Do góry