reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

reklama
tak na pewno powiem, nie wiem czy to nie był atak kolki nerkowej. Bo bardziej po lewej stronie i taki silny ból a nerka promieniuje tak niżej no nic w pon bede u ginekologa to powiem o bólu

wiikki jak dziś - już lepiej? A może to od jelit? Mnie się czasem tak zdarza, że jak się zakituję, to czuję podobne bóle...

malus tetsowanko było??????? :cool2: ach te Twoje cykle...

Ja odliczam godziny do wizyty :-D Jeszcze 3godz :-D

Dziewczyny jak wiatrzysko u Was? W Łodzi hula, ale jest w miarę znośnie :cool:

witam,

Tak ja dziś duzo lepiej, choć w nocy obudził mnie tak sillny ból, że gdyby nie Ksawery za oknem pojechałabym na IP. A podejrzewam, że moze i być od jelit. Benfica co robisz jak Cie boli?
Maluś testowałas? jak tam?
Mikaa co u Ciebie? Julka Ty tez cos ostatnio ucichłas? :)
Benfica zaraz po wizycie pisz tu nam co i jak :)
MamaTomeczka mdlosci pozegnane na dobre?
Ja zostaje dziś w domu w takie wietrzysko, w ogóle postanowiłam bardziej się oszczędzac ze względu na moje niedawne cc od wczoraj praktycznie nie noszę Nadii tylko wtedy kiedy muszę.
U nas wieje, a ze mieszkam na samej górze na 11 pietrze i dach jest cos zle zrobiony to słychać jakby mega tornado przechodziło, a za oknem az tak strasznie nie jest.
miłego dnia cięzaroweczki

Malusiu mąż już lepiej, pracował 24h skończył dzisiaj o 6 i powiedział, że w sumie to już mu przeszło.

Benefica u mnie wieje pewnie z podobną siłą jak u Ciebie, ale za fajnie to nie jest, o nie...

hej wszystkim:)

czytam Was na bierzaco ale weny niema...jest dzien ze lepiej sie czuje jest dzien ze gorzej;/ pogoda straszna corka miala dzis jechac kolejka waskotorowa do Mikolaja ale zostalo odwolane:) dzieci by rady nie daly isc;p

Malus tescioch zrobiony?:)

Kinia dobrze ze jednak mezulek ma sie dobrze! ja wczoraj mialam ostatniego dupka,kontaktowalam sie z ginem i kazal zakonczyc na tym opakowaniu:)

Wikki badz ostrozna:) dbaj o siebie

Suselku no trzymie kciuki za Ciebie,masz wizyte po mnie! obysmy dobre wiesci uslyszaly!

wiikki no najlepiej to pozbyć się zawartości jelit, ale zwykle takie bóle są wtedy, kiedy mam problemy z wypróżnieniem :sorry2: mnie dość dobrze pomaga czerwona herbata ;-) ale taka zwykła, liściasta, bez dodatków smakowych :tak: i nawet lubię ten ziemisty smak :tak:

reklama
Witam się mikołajkowo :-)

BENFICA
czekam na wieści od lekarza :*

MALUŚ jak test? :-)

WIKI cholerka.. przejedź się do szpitala bo kolka czy inne rzeczy też nie można bagatelizować. A masz może zaparcia? Bo od nich też jest mega ból.

Te moje bóle podbrzusza to od zaparć :sorry: tzn wczoraj wypróżniłam się (po 4 dniach) i jak ręką odjął :-D więc pewnie z tego uf

Do góry