reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Malusiu tea mam taka nadzieje,go Jack nice to nice wiem co zrobie. Moj Max w jednej piracy pracuje, ale of ponad dwoch miesiecy jezdzi name 18 I siedzi talk min do 6 rank, a czasami wraca poznym popoludniem.

Kasiula ja nice wiem name kiedy. WG pierwszego USG name 13, WG miesiaczki to albo 14 albo 16 lipca oczywiscie. Potwierdzi sie pewnie 17.12 Jak pojade na wizyte normalna I USG

reklama
Gochston, witaj :)

Kinia, coś Ci literki przy pisaniu zjadło :* Kochana <przytul> wiem, że nawet jak Twój tak pracuje jest ciężko. praca na czarno nie jest dobre. Mój brat tyle razy na czarno pracował i za każdym razem oszukiwali go ;/ A co do daty porodu, to się liczy ta którą lekarz wpiszę na karcie/w książeczce, którą masz przez 9 miesięcy. Przy pierwszym dziecku wpisał mi na 25.05, a USG pokazywało 24.05, a w szpitalu patrzyli na ta datę 25.05, bo jest bardziej wiarygodna dla nich.

Dziewczynki, jak będziecie chciały, to za jakiś czas mogę zrobić naszą listę dat porodów. Chyba, że nie chcecie.

Kurde tak się rozpisałam i nie załączyła się wiadomość.... :( Chyba mnie trafi...

Napiszę Wam w takim razie w skrócie.

Jutro prawdopodobnie wychodzimy do domu. Już mam dość tego szpitala. Jestem wykończona fizycznie i psychicznie więc chcę już być w domu całą rodzinką w komplecie.

Pierwszą wizytę lekarską mam 9 grudnia o 19:00 więc już czekam z niecierpliwością i liczę na to że już ładnie będzie widać na usg :)

Co do listy to uważam że super pomysł!

proponuję aby był:

nick + termin porodu + termin najbliżej wizyty

Ewentualnie można jeszcze coś dodać :) Malusiolka mogłabyś się tym zająć ;)

Malusiolka && za II
Natkusia Piękna beta

Trzymam &&&& za wyniki bety, badań, za wizyty i za ustąpienie wszelkich niepożądanych objawów!!!

Pozdrawiamy!!!!!

hop hop, jestem i ja :)

mamaTomeczka mnie też brzuch wyskoczył zawsze płaski jak decha a teraz :szok: rano jest ok ale już popołudniu widać go znacznie, jak tak dalej pójdzie to w pracy na dniach zaczną snuć domysły, hehe

oto zdjęcie z 6tc
6tc.jpg

(sorry za jakość ale to telefonem było robione)

Załączniki

• 6tc.jpg
    6tc.jpg
    14,6 KB · Wyświetleń: 62
helo

Mikaa dobrze, że jutro wychodzicie, w końcu odspaniesz. Ale co przeżylaś w tym tyg to Twoje :/

MamaTomeczka
fajnie, że się odezwałaś. Współczuję mdlości. W ciaży z Nadia krwotoki z nosa były u mnie na porządku dziennym, nic przyjemnego.

Karola
, jaka Ty szczuplutka :) a brzuszek ładnie rosnie.
U mnie jeszcze nic nie widać.
Jutro o 16.00 mam wizytę, poprosze o kciuki. Martwię się tym brakiem jakichkolwiek objawów. No nic jutro będzie wszystko jasne.
Maluś fajnie wymyśliłaś z tą listą. mam nadzieję, że też na niej zawidniejesz :)

Hej mamusie obecne i przyszłe :-D

Ja też się odmeldowuję :-D widziałam ten wątek już wcześniej i oczywiście śledziłam, co u Was, ale ja nie mam ostatnio ani weny ani czasu na pisanie :-( mam tyle wątków do śledzenia, że aż się gubię :confused2: do tego całodzienne mdłości nadal się utrzymują :no:
mamaTomeczka nie łam się, dużo masz na głowie, ale jak Ty nie dasz rady, to nikt nie da :cool: ja się już dawno nauczyłam - umiesz liczyć, licz na siebie :confused2: damy radę :happy: a brzuch też mi dużo szybciej wywaliło, teraz mam taki jak przy Gabrysiu ze 2mce później :szok:

karola no u Cienie to już solidnie widać :szok:

wiikki
&&&&&&&&&&& za jutro

malus &&&&&&&&&&& za niedzielę i jeśli lista ciąż i terminów nie będzie dla Ciebie problemem, to byłoby super :happy:

wiki kciuki za wizytę, nie martw się, ja nie mam żadnych objawów (czytaj. mdłości/ wymiotów) w sumie gdyby nie duuuże, tkliwe piersi, powiększający się brzuch i brak @ to nie wiedziałabym, że w ciąży jestem :-D

benefica no ten mój brzuch aż mnie zadziwia czasami, gdybym nie widziała Naszego Bąbelka na usg to zaczęłabym myśleć, że będą bliźniaki i dlatego mi tak brzucho wywaliło :-p

mama Tomeczka spodnie jeszcze są ok, tzn pasek poszedł w odstawkę bo wcześniej mi z tyłka spadały, teraz zatrzymują się na brzuchu, hehe

mamaTomeczka możesz wysłać mi trochę Twoich mdłości bo w sumie temat jest mi zupełnie obcy :eek: Tobie będzie lepiej a ja wreszcie poczuję się "ciążowo" na 100 % :-p

Ooo ile nowych zaciążonych staraczek:-) Świetnie! Mam nadzieje, że niedługo dołączą wszystkie staraczek 2013!:tak:
Pozdrawiam Was dziewczyny i życzę spokojnych ciąż. W miare możliwości będę do Was zaglądać!;-)

reklama
mamaTomeczka, w drugiej ciąży brzuszek rośnie szybciej :) Kochana, szczerze napiszę, że sama nie wiem czego chce. Ale wszystko wskazuje na ciąże, ale mogę się mylić. Jeżeli będę w ciąży, to i tak w jakimś stopniu zrealizujemy swoje plany, bo się wyprowadzamy wtedy na stancję, a jak nie będę w ciąży, to chcemy do UK :) Przepraszam, że zmienna jestem, ale jak widzę jak co i rusz pokazujecie II kreseczki, to serce prosi o jeszcze jedną dzidzie :)

Karola, ładny brzuszek :)

Dziewczynki, listę z chęcią zrobię, ale jak macie ochotę to dajcie swoje propozycję :) Przynajmniej będziemy wiedzieć, kiedy która rodzi i kiedy składać życzenia po porodzie :*

benfica, ten wątek jest wyjątkowy. Ponieważ w tym wątku znajdują się dziewczyny w ciąży ze Staraczek :)

mamaTomeczka, u mnie jeszcze nie wiadomo, czy to ciąża, a wyglądam jakbym była w 2/3 miesiącu :-D

mycha, witaj. Miło Ciebie znowu widzieć :)

Ostatnia edycja:
Do góry