reklama
Kinia1
Wrześniowa mama '10
Julia kochana przykro mi strasznie. Trzymaj się kochana i pamiętaj cokolwiek postanowicie na pewno będzie to dobra decyzja. ZD nie jest też wyrokiem dla dziecka. Myślę cały czas o Was, przytulam mocno :*
emalie super kochana, wiedziałam, że nie masz czym się martwić!!!!
Asicka jesteś już prawie na mecie, dasz radę kochanie :*
Kochane u nas Nadię złapało coś w nocy, więc niestety chyba tydzień siedzenia w domu się zapowiada ;/ Ostatnio nawet nie mam czasu zajrzeć do Was ;/ mam nadzieję, że mi to wybaczycie, ale ciągle z Nadią psycholog, pulmonolog, ja lekarze ;/
emalie super kochana, wiedziałam, że nie masz czym się martwić!!!!
Asicka jesteś już prawie na mecie, dasz radę kochanie :*
Kochane u nas Nadię złapało coś w nocy, więc niestety chyba tydzień siedzenia w domu się zapowiada ;/ Ostatnio nawet nie mam czasu zajrzeć do Was ;/ mam nadzieję, że mi to wybaczycie, ale ciągle z Nadią psycholog, pulmonolog, ja lekarze ;/
emalia82
Fanka BB :)
Hejka laseczki
Goshon- no gdzież bym śmiała się gniewać kochana Cieszę się ,że się informujemy i jesteśmy na bieżąco Kiedy masz wizyte?
Tekla- no ja bym się na chama wkurzyła. Pacan z niego a nie tłuszczyk .Po prostu nie umie robic usg i tyle
asicka- no to możesz się już brać za mycie okien i dziki sex
Kinia- wybaczamy najważniejsza ty i mała
Miłego dzionka kochane :************
Goshon- no gdzież bym śmiała się gniewać kochana Cieszę się ,że się informujemy i jesteśmy na bieżąco Kiedy masz wizyte?
Tekla- no ja bym się na chama wkurzyła. Pacan z niego a nie tłuszczyk .Po prostu nie umie robic usg i tyle
asicka- no to możesz się już brać za mycie okien i dziki sex
Kinia- wybaczamy najważniejsza ty i mała
Miłego dzionka kochane :************
Emalia ja jestem w szpitalu na obserwacji. Beta z dzisiaj 6 tys cos tam. Mam miec tez dzis usg wiec czekam. Nie znosze tego czekania bo nie wiem na czym stoje. Odchodze od zmyslow i to lezenie non stop powoduje ze tylko o tym mysle.
Malusiolka
Potrójna mamusia :D
Gochson, jeżeli wyjaśni się wszystko, to kochana ustaw sobie ładny suwaczek :* Chce widzieć jak rośnie :*
emalia82
Fanka BB :)
Goshon- trzymam kciuki kochana i jestem z Toba całym sercem. Daj znać zaraz po USG :****************
reklama
Kinia1
Wrześniowa mama '10
EmaILIE dziękuję :* Ja Was podczytuję, ale niestety mało czasu na pisanie ;/
Gochson wszystko będzie dobrze, trzymam kciuki i czekam na dobre wieści :*
Gochson wszystko będzie dobrze, trzymam kciuki i czekam na dobre wieści :*