reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

reklama
Julia kochana przykro mi strasznie. Trzymaj się kochana i pamiętaj cokolwiek postanowicie na pewno będzie to dobra decyzja. ZD nie jest też wyrokiem dla dziecka. Myślę cały czas o Was, przytulam mocno :*

emalie super kochana, wiedziałam, że nie masz czym się martwić!!!!

Asicka jesteś już prawie na mecie, dasz radę kochanie :*

Kochane u nas Nadię złapało coś w nocy, więc niestety chyba tydzień siedzenia w domu się zapowiada ;/ Ostatnio nawet nie mam czasu zajrzeć do Was ;/ mam nadzieję, że mi to wybaczycie, ale ciągle z Nadią psycholog, pulmonolog, ja lekarze ;/

Hejka laseczki :)
Goshon- no gdzież bym śmiała się gniewać kochana :) Cieszę się ,że się informujemy i jesteśmy na bieżąco :) Kiedy masz wizyte?
Tekla- no ja bym się na chama wkurzyła. Pacan z niego a nie tłuszczyk .Po prostu nie umie robic usg i tyle :)
asicka- no to możesz się już brać za mycie okien i dziki sex :-D
Kinia- wybaczamy :tak: najważniejsza ty i mała :)

Miłego dzionka kochane :************

Emalia ja jestem w szpitalu na obserwacji. Beta z dzisiaj 6 tys cos tam. Mam miec tez dzis usg wiec czekam. Nie znosze tego czekania bo nie wiem na czym stoje. Odchodze od zmyslow i to lezenie non stop powoduje ze tylko o tym mysle.

Gochson leżenie w szpitalu faktycznie dobrze na nas nie wpływa... Ale napewno nie długo będziesz wszystko wiedzieć i będzie dobrze:-* czekam na wieści:-*

reklama
Do góry