reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Niestety ZD :':)':)'(
Przepraszam.ze dopiero teraz pisze

Malus faktycznie tez masz racje zdarzaja sie takie przykre rzeczy z porodem..teraz mi sie pezypomnialo jak niektorym wypadaja wnetrznosci i wogole...

Ostatnia edycja:
reklama
Benfica nie bedzie tak zle, polozna wypisala mi w ktorym tygodniu bede miala wizyty. Od marca co miesiac a pozniej co 2 tygodnie, po terminie co tydzien. Poki co sie ciesze bo idac do niej mialam strasznie daleko, szlam okolo 1 godziny, poprosilam ja czy nie mozna by sie spotykac gdzies blizej. Dzisiaj dostalam list ze bede w blizszym centrum ale z inna polozna. Mi to nie przeszkadza ze inna a ciesze sie ze mam polowe krotsza droge.
Asicka no kochana juz nie dlugo, na pewno urodzisz przed czasem, a nie sprawdzali Ci juz rozwarcia przypadkiem? Moze cos tam sie zaczyna po malu?
Julia ale te badania tez nie sa przeciez 100%, prawda? Trzymaj sie kochana:*

Julka - czy oprócz ZD stwierdzono nieprawidłowości narządów. Bo samo ZD to nie wyrok dla dziecka. Istnieje wiele forum zrzeszających rodziców i dzieci. Przykro mi że musicie przez to przechodzić. Jak rozumiem jest to wskazane również do przerwania ciąży? Jakakolwiek decyzję nie podejmiesz w moich oczach i tak będziesz bohaterką.
Mocno przytulam!!!

Phoebe rozwarcia nie mam jeszcze:-( bu...:-( mam nadzieję że lada moment się zrobi i pojadę... Kurde że też nie ma sposobu żeby ją z tamtąd wygonić:-D

Julia ZD to nie wyrok, mówię to samo co iwo... Wiadomo że to trudna decyzja dla Was... I to Wy ją podejmiecie... Każdy decyduje o swoim życiu choć to nie takie proste:-( zrobisz co czujesz:-* ściskam Cię bardzo bardzo mocno:-*:-*:-*

Julia strasznie mi przykro :( nie wiem co napisać w tej sytuacji. I jakąkolwiek decyzję podejmiecie to na pewno będzie słuszna... strasznie mocno tulę

Emalia a jak u Ciebie? Byłaś wczoraj u lekarza?

He he, to ja już nic nie muszę mówić :) Szpiegi moje kochane . Tak byłam u gina bo od zmysłów już odchodziłam. Lekarka w wielkim szoku ,żę jak tamten nic nie widziała jak jest :D No i faktycznie coś gadała , " O widzi Pani tą klapeczkę?" to chyba jej o serduszko chodziło :)
Teraz mam wizytę znowu u tego goscia we wtorek. Może po tygodniu już kurna zobaczy ( ide bo on na nfz i badania mi pewnie zleci i zdjęcia robi z USG ). A znowu w środe i ide do tej babki co potwierdziła ,że jest fasolka :) Ta więc mam wizytę dzień po dniu :)

reklama
Emalia mam nadzieje ze sie nie gniewasz ale tak mnie ucieszyla ta wiadomosc ze nie moglam sie nia nie podzielic z dziewczynami. Tym bardziej ze jestem w tej sytuacji co Ty bylas.

Do góry