Czesc kochana! No to staram sie byc juz dobrej mysli. Oznajmilismy dobra wiadomosc znajomym i zaczelam robic liste rzeczy, ktore musimy kupic, a to nie jest takie proste! dzieki
Asia za Twoja liste! bede miala teraz do was milion pytan i pewnie wszystkie beda dosyc glupie ;-) zaczynam z pierwszym pytaniem.
wymarzylam sobie ten wozek z linka ponizej i niby spacerowka rozklada sie na plasko i moze byc od urodzenia. myslicie ze musze kupic tez gondole do niego?
https://www.mamasandpapas-polska.pl/produkt/opis/362/urbo2_kol_navy
Asia no wiec przejrzalam te ciuszki next, pokazalam niektore mezowi i okazalo sie ze cos nasze gusta sie nie dopasowaly
narazie plan jest taki, ze pojedziemy do jakiegos sklepu, pewnie za tydzien, i wybierzemy cos razem.
agamemnon mowilas zeby nie Asia nie kupowala tych pajacow z rozpieciem na jedna noge, a mi sie wlasnie duzo tych podobalo
to jakie najlepiej?
Ludzik wrzucalas tu takie krzeselko, ktore masz dla malej, takie funkcjonalne, co najpierw jest lezaczkiem a potem krzeselkiem. wkladalas juz tam mala? patrzylam na nie i zauwazylam ze jedyna atrakcja lezaczka sa zabawki, a nie buja sie ani nic, tak jak takie bujaczki-lezaczki. masz poza tym jeszcze cos czy to wystarczy?
wiki fajnie ze mimo klopotow w Twoich postach czuc dobre nastawienie. oby aparat i operacja pomogly!
benfica a moge zapytac czy przy waszym naturalnym zabezpieczaniu w plodne dni w ogole nie ma seksu? bo mnie to zawsze troche dziwilo w naturalnych metodach, ze odpada prawie tydzien na okres i tydzien dni plodnych, to dosyc sporo.
Cyntia objawy w sumie odeszly z poczatkiem 12 tygodnia i bardzo dobrze. mam jakies zawroty glowy ostatnio, ale to mi nie przeszkadza. drugi trymestr zapowiada sie bardzo dobrze
ale mialas przejscia w tym szpitalu
oby sie dupka zagoila jak najszybciej skoro nic nie znalezli!
goska szok jak Twoj brzuch opadl w trakcie kilku dni! gotowa? ;-)
mamaTom szok jak ludzie potrafia nie myslec. u mnie byli tacy ktorzy brame zawsze zostawiali otwarta i dwa psy wybiegaly i obszczekiwaly wszystkich. po zwroceniu uwagi kilka razy, czasem zamykali ale tylko czasem. az do momentu kiedy psy zniknely
jeden sie znalazl w schronisku, a drugi sie nie znalazl i dopiero do nich dotarlo...