reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Iwo - no 38tc to już tak donoszony całkiem (37 skończony to tak jeszcze na granicy), ale nie powiem trochę kusi żeby już wylazł.

NO wiec dziś dostarczyliśmy szyjce trochę naturalnych hormonów co aż takie proste nie było :baffled: (znaczy się sex był), byłam na spacerze tak z 2km może szłabym dalej ale córka jojczeć zaczęła i się nie dało, a teraz liście maliny zaparzyłam (od tygodnia pije kubek), może na dobranoc jakiś gorący prysznic...

reklama
Benfica Lenka wlasnie nie ma az tak problemu z zasypianiem chyba, ze jest bardzo zmeczona wtedy troche marudzi. A tak to zasypia sama bez lulania i noszenia, czasem tylko po glowce ja poglaskam albo poloze obok zalezy gdzie lezy:)

Gosia to 3mam kciuki zeby pomoglo:)

goska hehe no tyle wrażen na raz więc tylko iść rodzić :-D

Młody nie chce spać idę więc na górę i złoże mu leżaczek, zobacze moze ma funkcję leżenia :tak:

Gośka u mnie spacer 5km był w sobotę, seks w rano w niedzielę, w poniedziałek rano Zosia była na świecie, więc powodzenia w drodze na porodówkę:-):-):-)

A Zośka po spacerze najadła się i śpi:) Moja Zosia wraca do normy:)

Ludzik a w którym tyg i dniu urodziłaś ?:-)
...i o której w poniedziałek się urodziła? bo chyba sex najbardziej pomógł jak szyjka była dojarzała

Iwo - no mój przez cała ciąże to tak ino ino chyba go ten stan nie pociąga (im większy brzuch tym gorzej), zresztą z córka było tak samo..
..no i rano se myślę a trzeba by tak wypróbować (a ostatnio to jakoś z miesiąc temu było) no i jak zaczęłam to on mówi ze nie może bo jeszcze się cos stanie to już miała powiedzieć najwyżej urodzę ale w ostatniej chwili się w język ugryzłam bo by na 100% tam nic nie wsadził hihi

...teraz czekam czy co może się zacznie, gin w piątek już mówiła ze wszystko gotowe szyjka skrócona to pewnie "dojrzała" czy jakoś tak

Walizeczkę mam w bagażniku, sąsiadka dogadana ze jak cos w nocy to przyjdzie do nas spać wiec nawet młodej nie trzeba by przenosić.

Ostatnia edycja:
dzieki za podpowiedzi! jak ze wszystkim wychodzi na to ze kazdy ma swoje zdanie i co do lezaczka i co do wozka ;-) co do wozka to narazie kupie spacerowke, a jak sie malenstwo urodzi i nie bedzie mi pasowac takie male wkladac do spacerowki to najwyzej dokupie gondole. benfica mnie zmartwilas ze moze wypasc :sorry2: zobacze w domu i sie okaze. co do lezaczka to nie wiem czy lezaczek czy jednak lepiej bujaczek, dobrze ze jeszcze mam czas decydowac. poczytam sobie i zobaczymy.

goska widze ze ciezko pracujesz nad porodem ;-) oby szybko sie zaczelo i szybko poszlo! &&&&

reklama
Do góry